Enable JavaScript to run this app.
Naar de hoofdcontent
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Oeganda
  3. Surrey

Populairste Europese restaurants in Elstead

Prijs
Regio
Wijken
Best beoordeeld
Eetopties
Zitplaatsen
Toegankelijkheid

3 restaurants beschikbaar in de buurt

Een foto van restaurant Acorn
4.7
Buitengewoon(48)
Prijs: heel duur
• Contemporary european • Godalming
Introducing Bruce, the brilliant mastermind behind our culinary creations and revered leader, whose gastronomic expertise knows no limits!Trained at the illustrious Sushi Tokyo Academy, and further honing his culinary skills under the guidance of Pru Leith at Leith’s Catering, he delved deeper into the vibrant European culinary scene, before catapulting into the world of Michelin-starred restaurants and opulent five-star hotels. From the prestigious kitchens of The Mandarin Oriental in Hyde Park to iconic settings such as The Dorchester and The Waldorf, Bruce thrived alongside culinary luminaries such as Gordon Ramsay, David Nichols, Anton Mosimann and Eric Vernice.Bruce held the esteemed position of Director Chef at the Economist Newspaper group. His culinary journey extended to the private realms of prominent individuals worldwide, where he curated gastronomic experiences in opulent villas, luxurious alpine chalets and he graced the sleek teak decks of super yachts.
Een foto van restaurant Wild Carrot Restaurant
4.2
Geweldig(258)
Prijs: heel duur
• Contemporary european • Dogmersfield
Named after the dainty white wildflower that grows plentifully in the fields of Dogmersfield Park, Wild Carrot effortlessly fuses countryside charm and simple but delicious cooking with a sophisticated dining experience. Enjoy a welcoming and elegant service in a timeless setting, guaranteed to make you feel at ease. Delight in contemporary cooking in the comfort of our dining room. Dishes are made only with fresh, local produce, and menus change seasonally, showcasing the very best of what Hampshire has to offer. From breakfast to lunch and dinner, enjoy a selection of menus throughout the day. Under the guidance of Talha Barkin, the menu features staples of British cuisine. Awarded 2 Rosettes by the AA Restaurant Guide, the Wild Carrot showcases Talha's love for the countryside cuisine; which is featured in each dish, creating connections to the local landscape through ingredients, presentation and local flavour profiles.
Een foto van restaurant Wild Carrot Bar
4.3
Geweldig(9)
Prijs: heel duur
• Contemporary european • Dogmersfield
Vandaag 1 keer gereserveerd
The Bar at Wild Carrot, run by our Senior Mixologist and Bar Manager Surinder, fuses traditional cocktail making and innovative flavour profiles to create a modern and cozy drinking experience. Adjoining the Wild Carrot Restaurant, the Bar at Wild Carrot currently focuses on "The 7 Moods of Drinking" signature cocktail menu and additionally provides a wide variety of classic craft cocktails and artisanal concoctions, inspired by seasonal ingredients found in the Hampshire countryside.Our signature 1086 Golden Ale, characterised by aromas of freshly cut grass and oranges, with subtle undertones of lychee, soft peach and spice, is produced in cooperation with our local brewery for the Four Seasons Hampshire property; named after the historic origins of Dogmersfield park in the Domesday Book from 1086.Whether you are coming for a handcrafted drink, an event or casual dining, the Wild Carrot Bar will seamlessly cater to your need.

Ontdek waar de locals enthousiast over zijn

Van geverifieerde gasten zoals jij
Van geverifieerde gasten zoals jij
  • Caroline
    Londen •2 reviews
    4.0
    Gegeten op 13 dec 2024
    Wat een fantastische ervaring! Het eten was geweldig en zag er ook prachtig uit. De bediening was enorm vriendelijk en maakten de avond extra bijzonder Een minpunt is het feit dat ze 2 shifts draaien op een avond. De snelheid waarmee het eten wordt opgediend is niet goed. Enkele keren hebben we gevraagd om dit aan te passen maar uiteindelijk bleek dat onze tafel voor een volgende gast weer nodig was. Dat is een 3 sterren restaurant onwaardig.
    Meer info
    CORE by Clare SmythPrijs: heel duur• Brits• Notting Hill
    4,9
  • OpenTable Diner
    Londen •2 reviews
    4.0
    Gegeten op 26 apr 2024
    Eten was goed. Echter er zijn ook een paar opmerkingen: Een flesje water van 5.5 pond vind ik veel geld. Geef de gasten de keuze om te kiezen uit tapwater of fleswater. 6.5 pond voor 4 stukjes brood met boter. Prijzig. 13 pond service charge vind ik echt heel hoog. Ik ben gewend om zelf een fooi te geven en 12,5% fooi is iets wat ik in Nederland niet gegeven zou hebben. Dus gasten hou daar rekening mee.
    Meer info
    The Lore of the LandPrijs: heel duur• Gastropub• Fitzrovia
    4,7
  • OpenTable Diner
    Kent •2 reviews
    5.0
    Gegeten op 13 jan 2018
    Wonderful evening
    Meer info
    Chapter OnePrijs: heel duur• Modern Europees• Orpington
    4,7
  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Impressum
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
  • Cookievoorkeuren
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logo
Priceline-logo
KAYAK-logo
Agoda-logo
OpenTable-logo