MEET THE FERILLI'S AN AMSTERDAM BASED FAMILY WITH ROMAN ROOTS "THE FERILLI FAMILY " AFTER YEARS OF PLAYING A PART IN FASHION RETAIL AND SOME SIDE PROJECTS IN THE F&B SCENE IN 2016 WE STARTED BUILDING THE HOSPITALITY WORLD OF FERILLI'S.
Chef kok Diana leidt haar team in een sfeervolle open keuken en biedt gasten puur authentieke Indonesische smaken, in een warme, bruisende sfeer van 's morgens vroeg tot' s avonds laat. Mama's kenmerkende gerechten zijn haar Rijsttafels, een kleurrijk feest van Indonesische gerechten, waaronder soep, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Met Rijsttafels gemaakt om te delen, is het een perfecte hotspot voor een date night of gezellige groepsvieringen.Mama & haar team hopen u spoedig te verwelkomen in Mama Makan!
Hard Rock Cafe is a global phenomenon with 185 cafes that are visited by nearly 80 million guests each year. The first Hard Rock Cafe opened on June 14, 1971, in London, England, and from there the brand has expanded to major cities and exotic locations around the world.
Bij Il Pacioccone Amsterdam beleef je een authentiek stukje Italië midden in de stad. Ons restaurant ademt de sfeer van een traditionele Umbrische-Toscaanse trattoria, waar elk detail de echte Italiaanse warmte en vakmanschap weerspiegelt.De gerechten die wij serveren, zijn een eerbetoon aan de rijke culinaire tradities van Centraal-Italië. Ze worden bereid met hoogwaardige ingrediënten die rechtstreeks uit Italië worden geïmporteerd. Dankzij de deskundigheid van onze chef komen deze smaken tot leven in een onvergetelijke authentieke culinaire ervaring.Om je beleving compleet te maken, bieden wij een zorgvuldig samengestelde selectie van verfijnde wijnen, afkomstig van kleinschalige producenten uit Umbrië en Toscane, perfect passend bij onze gerechten.Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je meegenomen naar het hart van Italië, waar je niet alleen van het eten geniet, maar ook van de unieke sfeer van een echte Italiaanse ervaring. We verwelkomen je graag bij Il Pacioccone!
De oer-Hollandse gezelligheid betekent in landen rond de Middellandse Zee ‘samen zijn’. De tijd nemen voor elkaar rond een tafel vol kleine gerechtjes en genieten van een glas wijn. Ieder besteld gemiddeld 3 á 4 gerechtjes per persoon waarna alles wat op tafel staat gezellig samen wordt gedeeld.
Onze chefkok struint de markt af op zoek naar seizoensproducten en combineert graag streekproducten met mediterrane kruiden. Bij Jottum wordt bij voorkeur gekookt met biologische, fairtrade en dagverse producten.
Our chefs Massimo and Emilio prepare for you authentic Italian food,our specialty: steak Papa Carlo,sirloin steak in a dough.we are located at the new market,on the edge of the red light district.we welcome you in our cosy restaurant.We offer the best Italian wine.terrace outside
Restaurant Maydanoz presenteert u de meest overheerlijke vlees, vegetarische en veganistische gerechten. Onze keuken kenmerkt zich voornamelijk door de Turkse keuken, maar ook laten we onszelf beïnvloeden door de Griekse, Libanese, en Israëlische keuken. De gerechten op de menukaart worden voorbereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Restaurant Maydanoz heeft een open keuken dat dagelijks de combinatie van de Turkse, Griekse, Libanese en Israëlische keuken op de houtskool grill klaarmaakt. Dit betekent dat er een ruim en veelzijdig aanbod is van lekkernijen uit de mediterraanse gebied.Heeft u een lactose-intolerantie, gluten- en/of notenallergie of andere voorkeuren tijdens het eten? Geen probleem! Geef dit gerust ons door.
Memories of India is een restaurant in de Grachtengordel. Het beschikt over talloze prachtige beelden en kunstwerken die allemaal geïnspireerd zijn op India. Al deze briljante kunst staat tentoon in een zeer moderne en modieuze eetzaal met lederen stoelen, witte tafelkleden en plafondlampen. Privéruimten zijn beschikbaar, evenals gewone tafels en stoelen.
De keuken van Memories of India is geïnspireerd op de meest geliefde gerechten uit het hele land. Rijke smaken worden tot leven gebracht in dit restaurant, waaronder curry, biryani, tandoori en basmati. Bij Memories of India kun je kiezen uit het vaste menu of probeer de door de chef-kok aanbevolen dagschotel.