In The Duchy every guest can enjoy lunch or dinner in a relaxing atmosphere with attentive, young and cordial service.The panorama windows create a splendid view upon the historical city center of Düsseldorf, one of Germany’s multifaceted metropolises.Every day, Chef Philipp Ferber and his team create - with creativity, passion and the highest food quality - regional and French specialties.The young service team offers their skillful services with charm while serving different specialties like juicy steaks, fresh sea food, the fabulous lunch menu and the Plat du Jour as well as a la carte.
Welcome to Kö59,
located prominently on the Kö Boulevard, our name is a homage to our location, the Königsallee, which is now the culinary home of a new and unique restaurant concept by locally famous Michelin and Celebrity Chef Björn Freitag.
Our team around our Executive Chef and the creative hand of Björn Freitag are the perfect combination to create an outstanding menu that combines Rhenish cuisine with international flavor full of culinary surprises.
Our focus is set on the highest quality with local and seasonal products.
Björn Freitag an our team are very delighted to be your host.
We wish you a fantastic experience at Kö59 - by Björn Freitag.
The best service and the best burgers are the focus and are particularly close to Peter Pane's heart. Not only for bestsellers like the "Doppelter Peter", the "Holzfäller" or the vegetarian creations: only fresh raw materials of the highest quality are used. Exciting seasonal highlights, such as the bi-monthly Peters' LIMITED MmmhDITION and the homemade lemonades complete the diverse range. And if you prefer it without meat? Then you'll be blown away by the unique selection of vegetarian and vegan burgers.
Bij het restaurant Fährhaus kunt u genieten van moderne Duitse gerechten met een uniek uitzicht op de Rijn. Chef-kok Sven Grefer en zijn team bereiden Duitse gerechten met veel oog voor detail. Vooral onze gestoofde runderwangen zijn erg geliefd en hebben zich tot een specialiteit van het huis ontwikkeld. Op de menukaart staat elke dag seizoensgebonden gerechten met regionale ingrediënten. Het restaurant Fährhaus is al twee jaar op rij uitgeroepen tot een van de beste restaurants met nieuwe Duitse keuken in 'Düsseldorf geht Aus'. Gasten zijn dol op de unieke sfeer direct aan de Rijn. In de zomer nodigt het terras uit om te ontspannen en in de winter kunt u gezellig in het restaurant zitten en de Rijn voorbij zien glijden.