OpenTable-pareltjes
Al de populairste restaurants van de stad, op één plek. En jij hoeft alleen maar te beslissen waar je reserveert.
Ontdek pareltjes rondom Cancun
Van bekroonde restaurants tot de trendy nieuwe hotspots, je tafel staat klaar in 10 toplocaties door de hele stad.
Alux Restaurante
Modern Mexicaans•Playa del Carmen / Riviera MayaDit is een verborgen parel in een eeuwenoude grot, dé plek voor een magische, culinaire ervaring in een romantische sfeer. In dit restaurant geniet je onder de stalactieten van een hoogwaardig menu met duurzame visvangst en Caribische gerechten als basis. Een van de hoogtepunten is een gouden tomahawk steak, bedekt met 24-karaats goudblad. Geniet van de heerlijke gerechten en sfeer, terwijl je aan een cocktail met mezcal of tequila nipt. De proeverij met drie mezcals van Montelobos is een aanrader om je ervaring helemaal compleet te maken.
Volledige beschikbaarheid weergevenHa' - Playa del Carmen
Modern Mexicaans•Playa del Carmen / Riviera MayaChef-kok Carlos Gaytán, in Chicago bekroond met een Michelinster, lanceerde in 2018, in Hotel Xcaret, een culinaire ervaring die een eerbetoon is aan zijn roots en liefde voor koken. Voor het degustatiemenu van 9 gangen worden nationale producten met Franse technieken gecombineerd. De gerechten zijn seizoensgebonden en gaan samen met uitzonderlijke wijnen. Geniet van deze spectaculaire, culinaire ervaring waar smaak en elegantie samensmelten in een prachtige omgeving.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN 1 Star
2024
Oh lala
Mediterraan•Playa del Carmen / Riviera MayaDe perfecte plek voor een casual maaltijd, met specialiteiten als filet mignon, taco's met eend, gegrilde inktvis en mosselen in witte wijnsaus met knoflook. En voor een complete ervaring kies je het degustatiemenu van 4 gangen. Hierop staan de meest iconische gerechten van de chef, zodat je een gevarieerde selectie kunt proeven. Dit restaurant is een perfecte combinatie van Franse smaken en een knusse sfeer.
Volledige beschikbaarheid weergevenCocina de Autor at Grand Velas Riviera Maya
Regionaal Amerikaans (creatief westelijk)•Playa del Carmen / Riviera MayaDineer bij een zonsondergang aan zee, in het restaurant van chefs Mikel Alonso, Bruno Oteiza en Nahúm Velasco, dat werd bekroond met een Michelinster. Het 9-gangenmenu onderscheidt zich, dankzij de hoogwaardige ingrediënten en gerechten die niemand wil missen, zoals een Mexicaans varkenshaasje, merg met kaviaar en de vangst van de dag. De combinatie van uitzonderlijke smaken en een prachtige, natuurlijke omgeving staat garant voor een onvergetelijke, culinaire ervaring. Dit is een perfecte plek voor speciale gelegenheden.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN 1 Star
2024
Ilios Cancun
Grieks•CancúnLaat je verrassen bij Ilios Cancun, waar de smaken van Griekenland samensmelten met de charme van de Cariben. Bovendien heeft deze unieke plek niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een spectaculair uitzicht en een prijswinnend interieur. Neem plaats onder de indrukwekkende boom en proef de hummus, tzatziki, ceviche, spanakopita, gyritos en souvlaki. Een dj en een Griekse show op het terras verhogen de sfeer en dragen bij aan een onvergetelijke, culinaire ervaring.
Volledige beschikbaarheid weergevenARCA
Regionaal Mexicaans•TulumIn dit Caribisch jungleparadijs worden gasten getrakteerd op een buitengewone, culinaire ervaring. Het restaurant van chef José Luis Hinostroza staat in de World's 50 Best LATAM en de Michelingids, vanwege de elegante, spectaculair gepresenteerde gerechten. Opvallende gerechten zijn onder andere de octopus met longaniza-worst, tlayuda met paddenstoelen-chicharrón en mole, en een gerookte foreltostada. In het degustatiemenu komen de smaken van de Maya's op een verfijnde manier tot uiting. En de cocktailkaart, geroemd door The World's 50 Best Bars, is een fijne bonus.
Volledige beschikbaarheid weergevenNavios
Zeevruchten•CancúnVoor liefhebbers van een mooie zonsondergang is Navío de perfecte plek voor een diner. Je hebt hier een spectaculair uitzicht op de lagune. Geniet van octopus carpaccio met witte wijn, gevolgd door kokosgarnalen en een zeevruchtensoep met guajillo chili. Bij Navío is elk gerecht een eerbetoon aan de verse producten van de zee, en dat in een idyllische omgeving.
Volledige beschikbaarheid weergevenCasa Banana
Argentijns•TulumCasa Banana, geïnspireerd op de Argentijnse barbecue, wordt aanbevolen door de Michelingids, vanwege de unieke, culinaire ervaring die je hier beleeft. In dit restaurant wordt alles in de open lucht boven een houtvuur bereid, zelfs de desserts. Die combinatie van hout en vuur versterkt de gerechten op deze rustieke, uitnodigende plek in de natuur. Geniet van vlees van de grill, houtgestookte bietjes met geitenkaas en langzaam gegaarde lamsravioli met eekhoorntjesbroodsaus en parmigiano-reggiano. Sluit je maaltijd af met een gegrilde appel en kokosroom.
Volledige beschikbaarheid weergevenPunta Corcho
Regionaal Mexicaans•Puerto MorelosIn een palapa aan zee, in Puerto Morelos, serveert chef-kok Daniel Ovadía verse Caribische vis en zeevruchten, voornamelijk bereid op houtvuur. Opvallende gerechten zijn de octopus in recado negro, houtgestookte vis en short rib met chichilo negro. Combineer deze met een cocktail, mezcal, wijntje of een Mexicaans ambachtelijk biertje. En geniet ondertussen van het panoramische uitzicht, vanaf het terras of binnen in het kleurrijke interieur. Dit restaurant combineert uitzonderlijke smaken met een levendige sfeer.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Bib Gourmand
2024
Le Chique
Modern Mexicaans•CancúnChef-kok Jonatán Gómez Luna biedt zijn gasten een unieke culinaire ervaring met lokale producten en een reis door Mexico. Zijn nauwgezette techniek, design en verhalen hebben hem een Michelinster opgeleverd en lof van The World's 50 Best Restaurants. Hoogtepunten op het menu zijn de opnieuw uitgevonden Caesarsalade, sikil pak en chichilo negro. In deze gerechten komen zijn meesterschap in de keuken en creativiteit duidelijk naar voren.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN 1 Star
2024