OpenTable-pareltjes
Al de populairste restaurants van de stad, op één plek. En jij hoeft alleen maar te beslissen waar je reserveert.
Ontdek pareltjes rondom Dallas
Van bekroonde restaurants tot de trendy nieuwe hotspots, je tafel staat klaar in 13 toplocaties door de hele stad.
Al Biernat's - Oak Lawn
Steakhouse•Turtle Creek / Oak LawnHet Oak Lawn chophouse van restauranthouder Al Biernat zit altijd vol, en dat sinds de opening in 1998. Het maakte naam met steaks van wereldklasse, exclusieve zeevruchten en een wijnkaart met 700 wijnen. De levendige bar heeft een koepelplafond met een op glas geïnspireerde beschildering en de luxe eetruimte heeft prachtige, leren stoelen. Waar je ook zit, ieder bezoek voelt hier als een speciale gelegenheid.
Volledige beschikbaarheid weergevenMister Charles
Amerikaans•Knox / HendersonEen van de meest glamoureuze restaurants die in 2023 werden geopend. En volgens D Magazine een van de beste nieuwe luxerestaurants in Dallas: Highland Park. Mister Charles renoveerde een historische sodabar en creëerde een prachtige eetkamer met zwart-witte vloeren, sierlijke zuilen en kristallen kroonluchters. Het Franse en Italiaanse menu is net zo extravagant, met een creatieve twist op klassiekers zoals kreeftenbroodjes-canapés en Texas wagyu Wellington.
Volledige beschikbaarheid weergevenJosé
Modern Mexicaans•Park CitiesJosé is gespecialiseerd in prachtig opgemaakte, regionale recepten uit de staat Jalisco. Denk aan ceviches die je meevoeren naar Puerto Vallarta, elotes in streetfood-stijl geïnspireerd op Guadalajara en eindeloos veel tequila. Wat er ook op het menu staat, bezoekers van Park Cities weten dat het altijd goed is: executive chef Anastacia Quiñones-Pittman is onderscheiden met Eater Dallas en de James Beard Awards.
Volledige beschikbaarheid weergevenThe Mansion Restaurant at Rosewood Mansion on Turtle Creek
Modern Amerikaans•Turtle Creek / Oak LawnDit iconische restaurant werd in 1980 geopend en is nog steeds een van de beste plekken in Dallas voor een speciale gelegenheid. Met glas-in-loodramen, handgesneden accenten en prachtige bogen is het luxe interieur een knipoog naar 1920, het bouwjaar van dit complex. Het Frans georiënteerde, New American menu is net zo luxe. Denk aan kaviaar, kreeft Thermidor en gegrilde ribeye met foie gras-peperkorrelsaus.
Volledige beschikbaarheid weergevenBob's Steak & Chop House - Dallas on Lemmon Avenue
Steakhouse•Turtle Creek / Oak LawnNot much has changed since Bob's Steak & Chop House opened its flagship location on Lemmon Avenue in 1993. And that’s a good thing. The menu goes all-in on massive, premium steaks like a côte de boeuf bone-in rib-eye, plus classic sides like a wedge salad and shrimp cocktail. Cozy red booths in the wood-paneled space complete the sophisticated old-school steakhouse vibe.
Volledige beschikbaarheid weergevenRoots Southern Table
Regionaal Amerikaans (zuidelijk)•North Dallas / AddisonCelebrity chef Tiffany Derry's Farmers Branch wordt geprezen door de James Beard Foundation en The New York Times. En dat is vanzelfsprekend voor iedereen die Derry's beroemde cast-iron cornbread met zoete aardappelboter en andere zuidelijke klassiekers heeft geproefd. Hoewel veel mensen naar Roots gaan voor het eten, is het ook een populaire ontmoetingsplek in de buurt.
Volledige beschikbaarheid weergevenNick & Sam's Steakhouse
Steakhouse•UptownNick & Sam's werd in 1999 geopend en is de koning van de steakhouses in Dallas. De getalenteerde chef-kok Samir Dhurandhar, in zijn culinaire droom aangemoedigd door Julia Child, serveert een menu met exclusieve Japanse steaks en bijzondere vis- en zeevruchtgerechten zoals mac and cheese met kreeft. En dit alles in een elegante, levendige omgeving met live pianomuziek. Sluit de maaltijd af met een glas wijn uit de selectie met ruim 500 wijnen.
Volledige beschikbaarheid weergevenTown Hearth
Steakhouse•Design DistrictMaximalisme voert de boventoon in Town Hearth, de enorme steakhouse van de veelgeprezen chef-kok en restauranthouder Nick Badovin. Tientallen kroonluchters, prachtig leer en een groot, op maat gemaakt aquarium zetten de toon voor de extravagante surf and turf van het restaurant. Kom in het weekend langs om The Lenox te bestellen, een geroosterde prime rib met been, op bestelling gesneden en perfect om te delen.
Volledige beschikbaarheid weergevenFearing's
Regionaal Amerikaans (zuidwestelijk)•UptownDeze chique zaak van celebrity chef Dean Fearing was in 2007 Esquire’s Best New Restaurant of the Year. En nog steeds serveert dit restaurant enkele van de innovatiefste gerechten van de stad. Geniet bijvoorbeeld van achiote-geglaceerde antilope op mole met een gestoofde konijnen-enchilada. En dat alles in een elegant interieur met Texaanse accenten zoals ruwleren kroonluchters. Op het grote terras van het restaurant is ieder weekend live muziek en een gezellige brunch.
Volledige beschikbaarheid weergevenQuarter Acre
Globaal•Greenville AvenueQuarter Acre, door Texas Monthly uitgeroepen tot een van de beste nieuwe restaurants, valt op door de intieme sfeer en het moderne, wereldse menu geïnspireerd op de Nieuw-Zeelandse roots van chef-kok Toby Archibald. Begin met geroosterd zuurdesembrood, gemaakt met een zuurdesemstarter uit het thuisland van Archibald. Geniet daarna van opvallende gerechten zoals een Australische zeebaars en papillote met mangosalsa. De koele tinten en opvallende lampen van oesterschelpen maken dit restaurant gezellig en licht, precies zoals een lokale eetgelegenheid zou moeten zijn.
Volledige beschikbaarheid weergevenTei-An
Japans•Arts DistrictTokyo-born chef Teiichi Sakurai helped introduce Japanese food and culture to Dallas starting in the '90s before opening this celebrated soba house in 2008. The intimate omakase counter surrounds a rock garden at the center, creating a shrine-like, very-Tokyo atmosphere for wagyu, sashimi, and other traditional Japanese fare. One thing's for sure: every meal from this six-time James Beard semifinalist must end with soba.
Volledige beschikbaarheid weergevenRestaurant Beatrice
Creools/Cajun/Zuidelijk•Oak Cliff / Bishop ArtsDe James Beard Awards, Eater Dallas en D Magazine zijn allemaal vol lof over dit Cajun/Creoolse pareltje van chef-koks Michelle Carpenter en Terance Jenkins in Oak Cliff. Het duo heeft de tanden gezet in New Orleans en deze invloed is overal terug te zien, van het opvallende fleur-de-lys behang tot de elegante gerechten zoals garnalen met grits en veganistische gumbo.
Volledige beschikbaarheid weergevenReata
Regionaal Amerikaans (zuidwestelijk)•Forth Worth CentrumVoor een typisch Texaanse cowboymaaltijd ga je naar een van de meest iconische restaurants van Fort Worth. Stevige Tex-Mex gerechten zijn onder andere chicken-fried steak met cracked-pepper roomjus en taco's gevuld met een "jus" van gekarameliseerde bananen en chocolade. Een perfecte wijnkaart gericht op kleine producenten zorgt ervoor dat elke maaltijd hier voelt als een speciale gelegenheid.
Volledige beschikbaarheid weergeven