OpenTable-pareltjes
Al de populairste restaurants van de stad, op één plek. En jij hoeft alleen maar te beslissen waar je reserveert.
Ontdek pareltjes rondom Detroit
Van bekroonde restaurants tot de trendy nieuwe hotspots, je tafel staat klaar in 10 toplocaties door de hele stad.
Coeur
Amerikaans•FerndaleFine-dining vet Jordan Smith has plenty of fun with the menu at his French-ish Ferndale spot that the Detroit Free Press named 2024's best new restaurant. The sleek wooden interiors make it feel very upscale, but Coeur is totally unpretentious and laidback. Expect a seasonal menu of dishes like a branzino curry with trumpet mushroom and next-level desserts from pastry chef Carla Spicuzzi like a swanky take on a Choco Taco. Make the most of your visit by choosing the five-course chef's tasting.
Volledige beschikbaarheid weergevenOak & Reel
Italiaans•DetroitChef Jared Gadbaw led NYC’s acclaimed Marea to two MICHELIN Stars, and that fine dining pedigree shines at this sophisticated coastal Italian spot named Hour Detroit’s 2022 Restaurant of the Year. Expect seafood-forward dishes with pastas made in-house daily like squid ink lumache with shrimp plus knockout Italian-leaning wines, all served in a rustic-chic space with lush hanging plants and exposed brick walls.
Volledige beschikbaarheid weergevenBar Pigalle
Modern Frans/Amerikaans•DetroitBrush Park, een nieuw Frans restaurants in Detroit en door Eater uitgeroepen tot een van de beste nieuwe restaurants, is dé plek voor voortreffelijke cocktails en wijn. Travis Fourmont, leider van het team en bekroonde bartender, heeft namelijk de drankkaart samengesteld. Op de kaart vind je onder andere een Corsicaanse Negroni en Parijse Painkiller. Combineer je drankje met de heerlijke Amerikaanse Wagyu steak frites, mosselen en meer. En geniet van de sfeer in deze chique ruimte met turqoise zitbankjes, hangplanten en bakstenen muren.
Volledige beschikbaarheid weergevenSelden Standard
Modern Amerikaans•DetroitVaste gasten blijven terugkomen naar Selden Standard voor de kleine gerechten en ambachtelijke cocktails in een stijlvol industrieel interieur. Het restaurant werd door USA Today uitgeroepen tot een van de beste restaurants van 2024. De gerechten worden bereid met lokale en seizoensgebonden producten. Denk bijvoorbeeld aan gegrilde octopus uit de houtoven en seizoensverse pasta's, zoals agnolotti met zoete maïs. Neem plaats aan de chef's counter en geniet van de show. Of relax op het terras, dat versierd is met bloemenschilderingen.
Volledige beschikbaarheid weergevenTakoi
Thais•DetroitDe James Beard Awards, Eater, Thrillist, de Detroit Free Press en meer zijn allemaal enthousiast over deze moderne Thaise eetgelegenheid die in 2014 begon als een food truck. Het restaurant teelt zijn eigen ingrediënten, een kilometer verderop, voor gerechten zoals een salade van heirloom-tomaten met chilipasta en gefrituurde sjalotten, of een gefrituurde kipsandwich met papajasalade. Geniet ervan in de kleurrijke, sfeervol verlichte eetzaal op buiten op het terras.
Volledige beschikbaarheid weergevenFreya
Amerikaans•DetroitFreya werd in 2022 door de New York Times gekozen tot een van de 50 meest opwindende restaurants in Amerika. Het is dé plek voor een creatieve fine-dining ervaring die toch informeel en pretentieloos aanvoelt. Executive chef Douglas Hewitt leidt een superteam dat samen het seizoensgebonden menu creëert in de open keuken. Zo kan er buñuelo met kaviaar op de kaart staan of kreeft met erwtenscheuten. Je krijgt hierdoor meteen zin om nog een keer terug te komen en weer nieuwe gerechten te ontdekken.
Volledige beschikbaarheid weergevenChartreuse Kitchen & Cocktails
Amerikaans•DetroitRestaurateur Sandy Levine, genomineerd voor een James Beard Award, is het brein achter dit favoriete farm-to-table restaurant naast het Detroit Institute of Arts. Het eenvoudige, seizoensgebonden menu op deze groene plek wisselt vaak. Maar probeer zeker het dubbelgekookte ei in een nestje van groen met zoute kaas en een cocktail met een vleugje Chartreuse.
Volledige beschikbaarheid weergevenBARDA
Steakhouse•DetroitDetroit’s first Argentine restaurant, BARDA roared into Motor City in 2021. The steakhouse’s open kitchen is a showcase for Buenos Aires native and chef Javier Bardauil’s exciting live fire cooking, which earned the restaurant a James Beard nod for Best New Restaurant in 2022. Settle into one of the intimate booths in the sleek, dark blue space for a South American feast starring fresh ceviche, flame-kissed steaks, and inventive cocktails.
Volledige beschikbaarheid weergevenBaobab Fare
Afrikaans•Detroit"Chopped" winner Hamissi Mamba and his wife Nadia Nijimbere, both refugees from Burundi, pay tribute to the food from their homeland at this bright, community-driven East African spot. The multi-James Beard Award-nominated couple make hearty dishes like slow-simmered beef with fried plantains (nyumbani) alongside fellow refugees. Pro tip: a jar of the fiery habanero pepper hot sauce pili makes for a great memento from the meal.
Volledige beschikbaarheid weergevenZingerman's Roadhouse
Amerikaans•Ann ArborDit restaurant, dat een James Beard-nomatie verdiende voor uitmuntende gastvrijheid, is deel van de legendarische Zingerman-familie en al meer dan twee decennia een favoriet in Ann Arbor. De lokale bewoners komen hier massaal naartoe voor de zuidelijke specialiteiten van chef-kok Bob Bennett, zoals karnemelk-gefrituurde kip en gumbo. Daarnaast hebben ze een van de beste barbecues in de stad en de wijnkaart is samengesteld door de beroemde sommelier Stephen Satterfield. Je etentje wordt dus gegarandeerd onvergetelijk.
Volledige beschikbaarheid weergeven