OpenTable-pareltjes
Al de populairste restaurants van de stad, op één plek. En jij hoeft alleen maar te beslissen waar je reserveert.
Ontdek pareltjes rondom Hawaï
Van bekroonde restaurants tot de trendy nieuwe hotspots, je tafel staat klaar in 11 toplocaties door de hele stad.
Merriman's Honolulu
Hawaïaanse regionale keuken•HonoluluDe LA Times noemde Peter Merriman ooit "de aloha Alice Waters" vanwege zijn blijvende reputatie als voorvechter van lokale ingrediënten. Bij Merriman's, dat in 1988 voor het eerst opende op Big Island, zie je dit terug in de vernieuwde Hawaiiaanse klassiekers, zoals mahi mahi met een korst van macadamianoten en taro falafel. De groep opende rond 2018 vestigingen op vier eilanden. De nieuwste locatie in Honolulu valt op door zijn opvallende groen-witte vloeren en jungleprints.
Volledige beschikbaarheid weergevenFête
Modern Amerikaans•HonoluluChef-kok Robynne Maii van het nationaal geroemde Fête, was de eerste Hawaïaanse vrouw die een James Beard Award won. Ze voegt eilandelementen toe aan brasseriegerechten. Denk bijvoorbeeld aan bavette steak geglazuurd in een kleverig-zoete saus met een spiegelei, carbonara met de favoriete lokale worst en gerookte ono (wahoo) in een clubsandwich. Sla ook zeker het rocky road-ijs niet over. Maii begon haar carrière als patissier in New York City, voordat ze haar talent terugbracht naar Honolulu.
Volledige beschikbaarheid weergevenJames Beard Award
2022
Nami Kaze
Zeevruchten•Kalihi-PalamaChef Jason Peel is nationaal bekend als de voormalige chef van Roy's Waikiki. Hij is geliefd bij de lokale bevolking als kookinstructeur aan het Culinary Institute of the Pacific. In 2022 opende Peel zijn eigen restaurant, Nami Kaze. Hij verdiende al snel enkele James Beard Award-nominaties voor zijn kleine warme en koude gerechten in izakaya-stijl, waarbij de ingrediënten van lokale boeren en vissers komen. Probeer tijdens de brunch zeker de hamachi-rolletjes en de honing-walnootgarnalen op een wafel.
Volledige beschikbaarheid weergevenPodmore
Comfortfood•HonoluluPlayful cocktails and comfort food are the stars at this stylish sequel from the beloved Senia team led by chef Anthony Rush and his wife and co-owner Katherine Nomura. Get comfortable at one of green banquettes overlooking Alakea Street or at the marble bar and pick from nearly two dozen cocktails like the tropical Secret Swiftie with amaro and dishes like beer battered fish and chips. End on a sweet note with the flight of three pie-inspired cocktails.
Volledige beschikbaarheid weergevenMW Restaurant
Zeevruchten•HonoluluHet echtpaar Michelle Karr-Ueoka en Wade Ueoka deed ervaring op in verschillende Michelinsterrenrestaurants, van Napa tot New York City, voordat ze op hun thuisbasis een restaurant openden. Hun restaurant is volgens Eater een van de belangrijkste in Honolulu. Op de lichte, ruimtelijke tweede verdieping wordt Hawaïaans comfort food geserveerd. Denk aan kampachi met een korst van mochi en wagyu beef sliders op huisgemaakte mochibroodjes. Zorg dat je ruimte overhoudt om de bekroonde desserts van Karr-Ueoka te proeven, zoals een verfijnde versie van mango-schaafijs.
Volledige beschikbaarheid weergevenSenia
Modern Amerikaans•HonoluluHawaiian ingredients meet global recipes at this thrilling restaurant from James Beard-nominated chef Anthony Rush and his wife and co-owner Katherine Nomura. The a la carte menu is top-notch on any night, but go for the tasting menu that won the Hale ‘Aina Award for Hawaiʻi's best tasting menu when you want to celebrate. You might find dishes like Kona kampachi with charred Asian pear or venison tartare with housemade naan, which shine in the elegant dining room with exposed brick walls and curved black-leather banquettes.
Volledige beschikbaarheid weergevenTempura Ichika
Japans•Ala MoanaDeze unieke tempura omakase in Honolulu biedt je een fantastische ervaring. Chef Kiyoshi Chikano werd opgeleid in Japan en runt nu in New York Tempura Matsui dat een Michelinster heeft. Chikano beheerst tot in de puntjes de kunst van het licht paneren en subtiel frituren van ingrediënten, van verse tijgergarnalen tot knapperige chrysantenbladeren. Alle gerechten worden geserveerd in een warm, minimalistisch interieur. Je kunt plaatsnemen aan de chef's counter of een zitplek met meer privacy kiezen.
Volledige beschikbaarheid weergevenOriginal Roy's, Hawaii Kai
Hawaïaanse regionale keuken•HonoluluBij de opening van zijn vlaggenschiprestaurant in 1988, zette chef Roy Yamaguchi, winnaar van een James Beard Award, Hawaï op de culinaire kaart met zijn elegante Pacific Rim-keuken. Het restaurant is nog steeds een lokale hotspot voor opvallende gerechten zoals met macadamianoten gekorste Hawaiiaanse vis en langzaam gestoofde runderkorte rib. Neem plaats in het uitnodigende interieur bij een van de grote ramen, voor een schitterend uitzicht over Maunalua Bay.
Volledige beschikbaarheid weergevenMerriman's – Waimea – Big Island
Hawaïaanse regionale keuken•KamuelaIn zijn gelijknamige restaurant haalt chef-eigenaar en farm-to-table-pionier Peter Merriman het grootste deel van zijn ingrediënten bij lokale boeren en producenten. Geniet hier van Amerikaanse gerechten met Hawaïaanse invloeden, zoals pittige Kona-kreeftravioli en een pokeschotel met aan tafel geraspte verse wasabi. Voeg daar een bekroonde wijnkaart en een charmant interieur met prachtige planten aan toe, en je hebt alle ingrediënten voor een speciaal avondje uit.
Volledige beschikbaarheid weergevenMerriman's Kauai
Hawaïaanse regionale keuken•KoloaNet als de zusterrestaurants, serveert Kauai elegante Amerikaanse gerechten met lokale, Hawaïaanse ingrediënten. En dat alles dankzij chef Peter Merriman die een James Beard-nomatie verdiende. Neem plaats op de veranda op de tweede verdieping en geniet van kenmerkende gerechten zoals gewokte ahi en spiesjes van hertenvlees uit Maui en garnalen. Extra punten voor de uitstekende wijnkaart.
Volledige beschikbaarheid weergevenMarlow
Italiaans•MakawaoChef-kok Jeff Scheer en zijn familie serveerden tijdens de pandemie zuurdesempizza vanuit hun achtertuin, voordat ze hun eerste restaurant openden. Lokale bewoners blijven terugkomen voor de simpelweg uitstekende Napolitaanse pizza's, verse pappardelle en houtgestookte groenten, allemaal met liefde bereid. Scheer werd dan ook genomineerd voor een James Beard in de categorie Beste Chef in de regio. Het restaurant is een open pizzakeuken met zwarte tegels en wit marmer, waar je kunt zien hoe de pizza’s de oven in gaan.
Volledige beschikbaarheid weergeven