OpenTable-pareltjes
Al de populairste restaurants van de stad, op één plek. En jij hoeft alleen maar te beslissen waar je reserveert.
Ontdek pareltjes rondom Monterrey
Van bekroonde restaurants tot de trendy nieuwe hotspots, je tafel staat klaar in 5 toplocaties door de hele stad.
Cara de Vaca
Steakhouse•San Pedro Garza GarcíaBij Cara de Vaca geniet je in een ontspannen, gezinsvriendelijke sfeer van een heerlijk stuk vlees uit Monterrey en pretentieloze, natuurlijke wijn. Culinaire hoogtepunten zijn de New York-cut met shishito-pepers en gepofte aardappel, de rauwe tonijnbuikfilet, en het "verbrande oor," een uniek dessert met Glorias de Linares en vanille-ijs. Dit restaurant biedt een authentieke en ongedwongen ervaring, ideaal voor iedereen die kwaliteit en comfort zoekt in elke hap.
Volledige beschikbaarheid weergevenCuerno - Calzada
Steakhouse•San Pedro Garza GarcíaIn deze stijlvolle restaurant-bar in Monterrey beleef je een unieke culinaire ervaring. Het is dan ook een populaire hotspot. Het restaurant is gespecialiseerd in exclusieve grillgerechten uit het noordoosten van het land en gebruikt ingrediënten van topkwaliteit. Op het menu staan vleesspecialiteiten, verse vis en zeevruchten. CUERNO staat ook bekend om de unieke cocktails en zorgvuldig samengestelde wijnkaart.
Volledige beschikbaarheid weergevenVernaculo
Regionaal Mexicaans•San Pedro Garza GarcíaDe keuken van Vernáculo, gebaseerd op het noordoosten van Mexico, is eigentijds en innovatief en wordt aanbevolen door de Michelingids. Chef Hugo Guajardo bereidt regionale producten boven houtskool om de authentieke smaken goed tot hun recht te laten komen. In een woestijnachtige sfeer geniet je van beef machaca, ciderappels en bloemtortilla’s gebakken in een stenen oven. Een onvergetelijke, culinaire ervaring die verleden en heden combineert.
Volledige beschikbaarheid weergevenPangea
Internationaal•San Pedro Garza GarcíaPangea is een geliefde plek voor speciale gelegenheden en romantische etentjes. Chef-kok Guillermo González Beristáin, onderscheiden met een Michelinster, combineert lokale tradities uit de regio met Franse technieken. De iconische geitenlam kun je zowel in het degustatiemenu proeven als à la carte. Pangea biedt een ongeëvenaarde culinaire ervaring, waarbij elegantie en verfijning in ieder gerecht samenkomen.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN 1 Star
2024
Koli Cocina de Origen
Modern Mexicaans•San Pedro Garza GarcíaDe keuken van de broers Rivera Río vangt de essentie van Nuevo León en werd dan ook bekroond met een Michelinster. Deze chef-koks, eigenaars en sommeliers serveren een degustatiemenu met lokale, seizoensgebonden ingrediënten. Hun uitzonderlijke cocktails maken deze unieke culinaire beleving in San Pedro Garza García compleet. Elk gerecht van Koli is een verhaal over regionale rijkdom.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN 1 Star
2024