OpenTable-pareltjes
Al de populairste restaurants van de stad, op één plek. En jij hoeft alleen maar te beslissen waar je reserveert.
Ontdek pareltjes rondom San Diego
Van bekroonde restaurants tot de trendy nieuwe hotspots, je tafel staat klaar in 35 toplocaties door de hele stad.
Raised by Wolves
Bar/Lounge/Flesverkoop•La JollaDe voorkant van deze bekroonde speakeasy is een slijterij.Ga naar binnen en je ontdekt een op art-nouveau geïnspireerd verborgen pareltje met fluwelen stoelen en sierlijke kasten.Ga voor de verfijnde drankjes en stijlvolle cocktails gemaakt met zeldzame (lees: oude) sterke dranken zoals 70 jaar oude bourbon.
Volledige beschikbaarheid weergevenQuixote
Mexicaans•North ParkAls Quixote aanvoelt als een kerk, dan is dat geen toeval.Voor de bouw van het indrukwekkende restaurant is een ontmantelde Mexicaanse kerk gebruikt, zoals te zien is aan de Santa Maria-kaarsen en de tot preekstoel omgebouwde bar.Chef José Cepeda serveert variaties op zijn familiefavorieten, waarbij hij de nadruk legt op heirloomgranen, masa en zijn specialiteit: moles.
Volledige beschikbaarheid weergevenCesarina
Italiaans•Ocean BeachVerse huisgemaakte pasta speelt de hoofdrol in deze charmante Point Loma trattoria.Cesarina kreeg de Bib Gourmand-Michelinonderscheiding voor de geweldige mix-en-match pasta-opties en een uitzonderlijke tiramisu die aan tafel wordt bereid.Het kleurrijke Italiaanse restaurant is een goede keuze voor een weekendbrunch. En de beste plek om hiervan te genieten is op het met bougainvillea overdekte terras.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Bib Gourmand
2023
MICHELIN Bib Gourmand
2022
Herb & Wood
Californisch•Little ItalySpectaculaire houtgestookte hoofdgerechten en een uitstekende cocktailkaart zijn de trekpleisters van dit pittoreske Cali-Mediterrane restaurant.Eigenaar en Top Chef-finalist Brian Malarkey creëerde een plek die net zo charismatisch is als zijn persoonlijkheid, compleet met kaarslicht, gewelfde plafonds en moderne kunst.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
Born & Raised
Steakhouse•Little ItalyDe sfeer is net zo geweldig als de steaks bij deze topper in Little Italy.Born & Raised zet het ouderwetse steakhouse-concept op zijn kop met foto's van raplegendes in de volledig gouden bling-bling eetzaal.Je vindt hier de steakhousefavorieten maar ook trolleys om vintage cocktails ter plekke te bereiden.Het resultaat is een over the top steakhouse, perfect voor de ultieme luxeliefhebber.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
Juniper & Ivy
Ongespecificeerd•Little ItalyThis Little Italy mainstay is responsible for upping the neighborhood’s culinary cred. The kitchen takes local fish and ingredients from area farms, then turns them into stunning plates with international flavors like pappardelle with sunchoke stroganoff or albacore tuna crudo with citrus vinaigrette.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
Seneca
Italiaans•Centrum / GaslampAlbasten beelden en klaterende fonteinen geven deze trattoria op het dak een Romeinse vakantieachtige sfeer.Geniet van lichtere varianten op Italiaans eten, zoals houtgestookte garnalen en pizza's gemaakt met in drie dagen gefermenteerd deeg.Seneca is op de 19e verdieping van het InterContinental, dus je Romeinse feestmaal wordt geserveerd met een heerlijk uitzicht op het Marina District.
Volledige beschikbaarheid weergevenMister A's
Modern Frans/Amerikaans•Centrum / GaslampDeze pluche penthouse — open sinds 1965 — bereikte nieuwe hoogten na een spectaculaire make-over.Dankzij een pas geopende lounge hebben gasten beter uitzicht op de skyline.Het Frans-Amerikaanse restaurant legt de nadruk op lokale producten in nostalgische gerechten zoals gegrilde blauwe garnalen met verkoolde shishitos en in de pan geroosterde heilbot uit Alaska met maïs.
Volledige beschikbaarheid weergevenAnimae
Modern Aziatisch•Centrum / GaslampDe Filipijns-Amerikaanse chef-kok Tara Monsod tilt fusiongerechten naar een hoger niveau in deze hippe art-decoruimte.Verwacht luxe varianten van klassiekers als knapperige varkensoren en Kare-kare: Monsod is een van de weinige chef-koks in het land die Filipijns eten een culinair podium geeft.Deze aanpak leverde haar talloze onderscheidingen op, waaronder een prestigieuze eervolle Michelinvermelding.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
C-Level
Cocktailbar•Centrum / GaslampSweeping water views and creative seafood, like everything-crusted ahi and a lobster and fontina BLT, set this bayside charmer apart. Not to mention a shaded patio, complete with heaters and a fireplace, which might be the prettiest outdoor dining space on Harbor Island.
Volledige beschikbaarheid weergevenThe Marine Room
Zeevruchten•La JollaDit juweeltje in La Jolla is nog geworden beter nadat chef-kok Mike Minor het vernieuwd heeft.Ooit Frans fine-dining en nu een uitstekende plek voor duurzame visgerechten waar lokale blauwvintonijn met edamame en ingelegde gember wordt geserveerd.De eetzaal is nog steeds de plek voor een geweldig uitzicht op de oceaan, vooral tijdens vloed, wanneer de golven tegen de ramen slaan.
Volledige beschikbaarheid weergevenIronside Fish & Oyster
Zeevruchten•Little ItalyPatrijspoorten, ankers en een enorme octopussculptuur: deze reus in vis-en zeevruchten heeft een nadrukkelijke maritieme sfeer.Chef-kok Danielle Van Steen drukt haar stempel op hoogstandjes als beenmerg met tonijntartaar en sesamgerookte forel.Het grote restaurant is gevestigd in een voormalig veilinghuis en verwijst naar het maritieme verleden van San Diego.
Volledige beschikbaarheid weergevenCallie Restaurant
Mediterraan•Centrum / GaslampChef Travis Swikard, geboren en getogen in San Diego, werkte bij legendarische restaurants zoals DANIEL. Dat zie je terug in dit verfijnde mediterrane restaurant, door Esquire uitgeroepen tot een van de beste nieuwe restaurants in Amerika in 2022. Geniet van gerechten zoals citroen-saffraanlinguine of lamskoteletten gegrild met harissa. Of ga voor een degustatiemenu van vijf gangen dat gedeeld kan worden. Een etentje in deze uitnodigende ruimte met blauwe tegels en weelderig groen voelt iedere keer weer als een feestje.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Bib Gourmand
2024
MICHELIN Bib Gourmand
2023
Kettner Exchange
Modern Amerikaans•Little ItalyAnchored by a striking 20-foot eucalyptus sculpture, this two-story, indoor-outdoor showstopper has been a Little Italy hotspot since opening in 2014. Snag a seat on the rooftop patio with swinging daybeds, a roaring fireplace, and bookable private cabanas for sweeping harbor views and inventive American dishes with Asian twists like Szechuan frog legs and spicy tuna and crispy rice with eel sauce from James Beard Award-winning chef Brian Redzikowski.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Bib Gourmand
2023
MICHELIN Bib Gourmand
2022
MICHELIN Bib Gourmand
2021
MOTHERSHIP
Tapas/hapjes•North ParkMOTHERSHIP belandde onlangs op de lijst van beste bars van Esquire vanwege de vegan topgerechten en vindingrijke varianten op tropische drankjes met verrassende combinaties zoals amaro en TANG cordial. Maar vooral het sci-fi design is indrukwekkend, waaronder verlichting die van kleur wisselt, menu's in de vorm van vlieginstructies en een shuttlecraft-draaibar.
Volledige beschikbaarheid weergevenMarisi
Italiaans•La JollaDit elegante Italiaanse restaurant is een nieuwkomer in La Jolla, maar het heeft al indruk gemaakt dankzij de voortreffelijke boerderij-tot-tafel gerechten van chef-kok Cameron Ingle (van Bouchon Bistro en Bestia).Proost met vermouth voordat je je stort op toppers als filet mignon met mascarpone en hapklare agnolotti.
Volledige beschikbaarheid weergevenCowboy Star
Steakhouse•Centrum / GaslampDe bekroonde, ride-'em-cowboysfeer —hello, overdekte vuurplaatsen— is één reden om te gaan eten in dit langbestaande East Village steakhouse.De vleesgerechten zijn de andere reden.Chef-kok Victor H. Jimenez serveert New Americangerechten van wereldklasse, zoals New Yorkse Hokkaido wagyu (ingevlogen uit Japan) en mac and cheese met gerookte knoflook.
Volledige beschikbaarheid weergevenLe Coq
Modern Frans•La JollaDe nieuwste hotspot van de succesvolle restaurantgroep Puffer Malarkey Collective, Le Coq, is dé plek voor moderne interpretaties van Franse klassiekers met invloeden uit Zuid-Californië en Azië. Chef Tara Monsod, die werd genomineerd voor een James Beard Award, maakt indruk met opvallende gerechten zoals eend à l'orange met tamarindepuree, kumquat en cichorei. Bovendien ademt het restaurant, dat gevestigd is in een historisch pand uit de jaren '30, een chique Parijse sfeer, met bakstenen muren, rode fluwelen zitbanken en weelderige planten.
Volledige beschikbaarheid weergevenIsland Prime
Steakhouse•Centrum / GaslampMaak kennis met de enige steakhouse aan het water in San Diego: de unieke locatie van Island Prime op houten palen boven de San Diego Bay is reden genoeg om hier te gaan eten. En dat geldt ook voor het eersteklas surf-and-turfmenu van de bekroonde chef-kok Deborah Scott, met kenmerkende gerechten als een trio van filets met blauwe kaas, wilde paddenstoelen en king krab uit Alaska.
Volledige beschikbaarheid weergevenParadisaea
Californisch•La JollaParadisaea is het werk van culinaire kopstukken, waaronder een oud-leerling van Eleven Madison Park. Het tropische interieur van halverwege de vorige eeuw, de fantasierijke tiki-cocktails en de versgevangen visgerechten maken dit een relaxte plek. Een buurtpareltje en ideaal voor een avondje uit.
Volledige beschikbaarheid weergevenBuona Forchetta
Italiaans•South ParkThis easygoing Italian restaurant has five locations all over San Diego that specialize in Neapolitan-style pizzas and northern Italian staples. It’s loved by the area’s families for kid-friendly touches: Pasta dishes can be ordered in smaller portions, and the restaurant’s Liberty Station location has two play areas, plus a vintage red Fiat converted into a dining table.
Volledige beschikbaarheid weergevenNINE-TEN
Californisch•La JollaDe nationaal bekende chef-kok Jason Knibb geeft lokale vis en producten een elegante twist in dit restaurant dat zich in het Grande Colonial Hotel bevindt. Of je nu binnen zit met uitzicht op de oceaan of een gewild plekje op het terras verovert om naar de zeehonden en de branding te kijken, dit is typisch San Diego.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
Addison By William Bradley
Californisch•Del MarHet enige Michelinrestaurant in San Diego met drie sterren draait om het opnieuw vormgeven van Franse klassiekers, in SoCal-stijl. Veelgeprezen chef-kok William Bradley bedenkt een zeer seizoensgebonden menu met lokale producten en perfecte wijnarrangementen.Ieder gerecht is bijna te mooi om te eten en een inventief eerbetoon aan de prachtige omgeving van Carmel Valley.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN 3 Stars
2024
MICHELIN 3 Stars
2023
MICHELIN 3 Stars
2022
Civico 1845
Italiaans•Little ItalyDit duurzame restaurant is een anker in Little Italy en een ode aan alles in Calabrië.Chef-kok Pietro Gallo tovert Zuid-Italiaanse visgerechten op tafel plus een uniek veganistisch menu met onder andere lasagne met vleesvrije ragu. Nonna's klassiekers opnieuw geïnterpreteerd voor het gezondheidsbewuste publiek van San Diego.
Volledige beschikbaarheid weergevenThe Whaling Bar
Californisch•La JollaLa Valencia Hotel’s iconic cocktail lounge is back and better than ever, thanks to a reboot from San Diego's prolific SDCM Restaurant Group. With emerald-green banquettes, arched windows, and brass pendant lighting, the intimate space’s decor is a nod to the bar’s midcentury heyday. Led by executive chef Brian Redzikowski, the menu is equally glamorous—think lobster rolls and braised short rib baos, plus the restaurant’s original signature cocktail, the Whaler, a twist on Irish coffee.
Volledige beschikbaarheid weergevenCori Pastificio Trattoria
Italiaans•North ParkAt this colorful Italian restaurant, even the light fixtures are styled like pasta shapes. That delicious backdrop sets the stage for chef Accursio Lota’s soulful Sicilian dishes; many of his pastas are based on a special mix of flours made with ancient grains from Italy, including spaghettoni with seafood carbonara, plus thoughtful gluten-free and vegan options.
Volledige beschikbaarheid weergevenSeréa
Mediterraan•CoronadoNiets komt tussen chef-kok Jojo Ruiz en zijn James Beard-gecertificeerde missie om duurzame, vers gevangen vis te serveren.Ruiz leidt de keuken in dit aan het water gelegen Hotel del Coronado, waar de mediterrane hoofdrolspelers gerechten met verse zeevruchten zijn en hele vis aan tafel gegrild of gebakken.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
Himitsu
Sushi•La JollaPlan ahead to secure a seat at chef Mitsu Aihara’s intimate sushi counter or grab a spot in the cozy outdoor setup. Either way, you’ll be rewarded with an elegant omakase selection and on-trend dishes like a rib-eye katsu sando and seared scallops with brown butter soy cream.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
Little Frenchie
Frans•CoronadoMisschien zijn het de roodleren bankjes, de kaasvitrine of de zilveren wijnkoelers, maar alles aan Little Frenchie roept Parijs. Maak je romantische uitstapje compleet met bistroklassiekers als crêpes en moules frites, heerlijke Franse en Californische wijnen en een adembenemende chocoladetaart met zeven lagen Chantillycrème.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
ARTIFACT at Mingei
Internationaal•Centrum / GaslampARTIFACT huist in een geliefd volkskunstmuseum, een decor dat de inspiratie vormt voor gerechten die bijna te mooi zijn om te eten, waaronder fraai gevouwen gyoza van rotsgarnalen in yuzu dashi en chai-chocolademousse met kokosslagroom. Verwacht een aanbod dat net zo internationaal is als de tentoongestelde kunst.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2023
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines
Lokaal geproduceerd•La JollaAs the signature restaurant for the Lodge at Torrey Pines, A.R. Valentien channels a country club—but a distinctly Californian one. Settle into the Craftsman-style dining room or snag a seat on the patio overlooking the pool and neighboring golf course for elevated, locally sourced comfort food like California lamb rack with tapenade and mustard greens.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
Matsu
Creatief Japans•OceansideBezoek deze serene plek voor de innovatieve, Japanse gerechten van pop-up-sensatie William Eick, die van Thrillist de San Diego Best Chef Award ontving. Je geniet hier in een intieme, sfeervol verlichte eetzaal van verfijnde, prachtig opgemaakte gerechten, zoals sakana met bananencurry of ebi tempura. Proost met een glas sake of met een van de creatieve cocktails van het restaurant zoals gin sour met kelpextract.
Volledige beschikbaarheid weergevenCampfire
Modern Amerikaans•CarlsbadDit enorme restaurant waar gekookt wordt op open vuur opende in 2016. Het betoverde meteen de gasten, met vuurkorven, een decoratieve wand met kampeerspullen en een warme sfeer. Het heeft nog steeds een geweldige reputatie, dankzij een uitstekend, creatief cocktailmenu en seizoensgebonden, houtgestookte hoogstandjes, zoals vuurgeroosterde octopus met groene harissa of gerookte brisket met koffie.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN Plate
2022
Jeune et Jolie
Modern Frans•CarlsbadChef-kok Eric Bost is opgeleid door culinaire meesters als Guy Savoy. En die achtergrond komt terug in zijn toegankelijke, met een Michelinster bekroonde restaurant in Carlsbad.In het naast een tuin gelegen restaurant van Bost kun je terecht voor creatieve degustatiemenu's, geïnspireerd op de Franse keuken en met innovatieve combinaties, zoals konijn met rabarber en zeebaars met saffraan.
Volledige beschikbaarheid weergevenMICHELIN 1 Star
2024
MICHELIN 1 Star
2023
MICHELIN 1 Star
2022
Wrench and Rodent Seabasstropub
Sushi•OceansideEen pub is geen voor de hand liggend decor voor sushi, maar het culinaire stel Jessica en Davin Waite pleit er met passie voor.Hun punk-rock Oceanside spot maakt serieus werk van zero-waste. Bijna alles van de vis wordt gebruikt in hun broodjes, waaronder de Green Lantern, een avocado- en krabversie belegd met zalm en arugula chimichurri.
Volledige beschikbaarheid weergeven