OpenTable-pareltjes
Al de populairste restaurants van de stad, op één plek. En jij hoeft alleen maar te beslissen waar je reserveert.
Ontdek pareltjes rondom Seattle / Oost-
Van bekroonde restaurants tot de trendy nieuwe hotspots, je tafel staat klaar in 6 toplocaties door de hele stad.
Musang Seattle
Filipijns•Beacon HillMelissa Miranda, door Food & Wine uitgeroepen tot Best New Chef, geeft bij Musang de Filipijnse keuken een hedendaagse twist. Ze serveert variaties op haar favoriete gerechten uit haar kindertijd. Denk aan een Filipijnse variant op de Caesarsalade, paddenstoelen-sisig en romige kare kare met short rib. Mede dankzij dit soort gerechten, heeft de chef ook meerdere James Beard-nominaties op haar naam staan. De lokale gasten zijn dol op de gezellige eetzaal in het historische paarse pand, die overloopt in een prachtig terras.
Volledige beschikbaarheid weergevenCOMMUNION
Regionaal Amerikaans (modern zuidelijk)•CentrumEater, The New York Times, Condé Nast Traveler en de James Beard Awards zijn allemaal vol lof over de soulkeuken van chef Kristi Brown bij Communion in Seattle. Probeer zeker de varkensnekstoofpot maar ook creatieve gerechten zoals 'hood sushi' of meervalrolletjes gepaneerd met maïsmeel vergezeld van ingemaakte groenten en remoulade. Het eten en de gastvrije sfeer op deze industrieel-chique plek hebben ervoor gezorgd dat Communion, gevestigd in het voormalige Black District, de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een van de beste restaurants in de stad.
Volledige beschikbaarheid weergevenJoule
Steakhouse•WallingfordDit charmante buurtrestaurant is van chef-koks Rachel Yang en Seif Chirchi, beide meerdere malen genomineerd voor een James Beard Award. Het is dé plek voor verfijnde Koreaanse steakhouse-gerechten met een Pacific Northwest-twist. Een gerecht zoals Gochujang-lamsadobo met een puree van groene curry en erwten is een goed voorbeeld van hoe het echtpaar gedurfde smaken combineert met klassieke technieken. Neem plaats in de uitnodigende ruimte met handgemaakt behang en gemeenschappelijke tafels en kijk hoe de gerechten de open keuken worden bereid. Iedere maaltijd voelt hier als een feestje.
Volledige beschikbaarheid weergevenLark
Modern Amerikaans•Capitol Hill / First HillLark is al meer dan 20 jaar de fine-dining-ster van Capitol Hill. Het heerlijke eten en de gastvrije service spreken voor zich. Chef-kok John Sundstrom won een James Beard Award voor Best Chef: Northwest. En of je nu gaat voor het degustatiemenu van vier gangen proeverij of voor à la carte, je proeft de wilde natuur uit de regio. Denk aan maitake paddenstoelen in een ragu, wilde koningszalm met aardappelpavé en crème brulée-taart met bessen.
Volledige beschikbaarheid weergevenCafe Juanita
Italiaans•KirklandBeleef een unieke culinaire ervaring in dit gerenommeerde restaurant dat geïnspireerd is op het noorden van Italië. In een sfeervolle ruimte met houten details verrast chef en de James Beard Award-winnaar Holly Smith met seizoensgebonden degustatiemenu's, waaronder een veganistische optie. Geniet van verfijnde huisgemaakte pasta’s en ingrediënten uit de Pacific Northwest. Extra punten voor de perfect samengestelde wijnkaart, exclusieve kaviaarservice en het weelderige terras aan de beek.
Volledige beschikbaarheid weergevenTOMO
Amerikaans•White CenterFine dining met een indrukwekkende wijnkaart in een voormalige videotheek voor volwassenen? Nee, serieus. Dat is echt leuk. Chef Brady Ishiwata Williams, bekend van Canlis en winnaar van een James Beard Award, presenteert hier een speels Japans-Amerikaans degustatiemenu. Geniet bijvoorbeeld van gerechten zoals driebonensalade, Dungeness-krab met rijst en als heerlijke afsluiter een flinke portie kakigori, oftewel Japanse schaafijsdessert.
Volledige beschikbaarheid weergeven