OpenTable-pareltjes
Al de populairste restaurants van de stad, op één plek. En jij hoeft alleen maar te beslissen waar je reserveert.
Ontdek pareltjes rondom South Carolina
Van bekroonde restaurants tot de trendy nieuwe hotspots, je tafel staat klaar in 7 toplocaties door de hele stad.
Indaco
Italiaans•Centrum CharlestonIndaco is het Italiaanse boegbeeld van de gerenommeerde Indigo Road Hospitality Group. Restaurateur Steve Palmer, semifinalist bij de James Beard Awards, opende het oorspronkelijke restaurant in Charleston in 2013. Inmiddels zijn er vier vestigingen, verspreid over het zuiden van de VS. Het geheim achter het succes? De pizza's margherita uit de houtoven, verse tagliatelle met eidooier en huisgemaakte negroni's van de tap. En dat allemaal in een stoer interieur met houten tafels en witgekalkte bakstenen muren.
Volledige beschikbaarheid weergevenOak Steakhouse - Charleston
Steakhouse•Centrum CharlestonOak Steakhouse is gevestigd in een historisch pand uit 1848 met drie verdiepingen. De leren zitbanken, bakstenen wanden en gezellige open haarden zorgen voor een knusse sfeer. Dit is de plek voor etagères van zeevruchten, Angus-steaks en eigenzinnige Carbenets. Het is het hart van de Indigo Road Group en wordt geleid door Steve Palmer, semifinalist bij de James Beard Awards. Er zijn inmiddels zeven vestigingen in het zuiden van de VS, maar geen enkele overtreft de oorspronkelijke locatie. Volgens Condé Nast Traveler is dit een van de beste restaurants in Charleston, anderen vinden het een van de beste steakhouses van het land.
Volledige beschikbaarheid weergevenMa'am Saab
Pakistaans•Centrum CharlestonMa’am Saab betekent "bazin" in het Urdu. Dat is een perfecte omschrijving voor chef Maryam Ghaznavi, die in 2020 begon met een pop-up en in 2023 dit restaurant opende. Ze combineert verfijnde Pakistaanse gerechten met een vleugje zuidelijke charme. Dit resulteert in een smaakvol degustatiemenu met butter chicken en biryani's, smashburgers en ambachtelijke cocktails tijdens happy hour. Het interieur met de bakstenen muren, gebloemd behang en uv-verlichting draagt bij aan de partysfeer.
Volledige beschikbaarheid weergevenO-Ku
Japans•Centrum CharlestonSteve Palmer van de Indigo Road Group, die semifinalist was bij de James Beard Awards, opende de eerste O-Ku in Charleston in 2010. Zijn moderne Japanse restaurant serveert sushi in elke vorm, van sashimi en nigiri tot rolletjes, handrolletjes en hoorntjes. Het interieur is stijlvol zwart en gedecoreerd met boomtakken. Esquire noemde dit restaurant een van de meest spraakmakende nieuwe restaurants in 2010. En in 2013 stond het op de Travel + Leisure-lijst met beste sushirestaurants van het land. Tegenwoordig zijn er acht vestigingen, verspreid over het zuiden van de VS.
Volledige beschikbaarheid weergevenJackrabbit Filly
Chinees•North CharlestonHet echtpaar Corrie en Shuai Wang maakte in 2014 hun succesvolle debuut in de lokale, culinaire scene met een populaire foodtruck. In 2019 openden ze een vaste locatie. Ze trokken al snel de aandacht van Bon Appétit en Eater en kregen een James Beard Rising Star-nominatie. De lokale gasten krijgen geen genoeg van de dim sum-serveerkarretjes met de eigenzinnige variaties op Chinees-Amerikaanse dumplings, noedels en gebakken kip.
Volledige beschikbaarheid weergevenMaison
Frans•Centrum CharlestonEen tripje naar Parijs betekent in Charleston een bezoek aan deze bruisende bistro met romantisch blauw terras. Smul van vernieuwde klassiekers, zoals steak tartare met een shiitake vinaigrette of escargots met helmboter. En ontdek de wijnkaart met wijn uit de Loirevallei en andere beroemde regio's of proef de cocktails met Chartreuse en St-Germain. Eater, Thrillist, Condé Nast Traveler en lokale media zijn onverminderd enthousiast over deze plek.
Volledige beschikbaarheid weergevenBearcat
Modern Amerikaans•West AshleyChef George Kovach is an alum of MICHELIN-Starred restaurants like Ever, and that fine-dining pedigree shines at this approachable New American spot in Avondale. Grab a seat at the intimate chef’s counter, where Kovach whips up innovative dishes that could include strawberry-topped duck liver toast and crab dumplings with smoked trout roe. Bonus points for a charming, greenery-strew patio.
Volledige beschikbaarheid weergeven