Enable JavaScript to run this app.
Naar de hoofdcontent
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Australië
  3. Sydney

Populairste Koreaanse restaurants in Roselands

Prijs
Regio
Wijken
Best beoordeeld
Eetopties
Zitplaatsen
Toegankelijkheid

5 restaurants beschikbaar in de buurt

Een foto van restaurant KOGI Korean BBQ
4.6
Buitengewoon(147)
Prijs: duur
• Korean • Haymarket
Vandaag 13 keer gereserveerd
The artisan way of doing Korean BBQ, Kogi's management team goes back 35 years. Donald Bae the founder was the first to bring Korean BBQ to Australia, meanwhile Hang Jun Chung has been serving up the best Galbi and Korean BBQ dishes since 1983.
Een foto van restaurant MATKIM
4.9
Buitengewoon(21)
Prijs: heel duur
• Korean • Sydney CBD
Vandaag 3 keer gereserveerd
Matkim is short for “Mat kim” (Entrust) “Cha rim” (Table) which is Omakase in KoreanMatkim is a Korean BBQ Chef’s table like you have never experienced before. The finest cuts of meat are daily sourced, prepared by the hands of our butchers, perfectly aged and served with the finest ingredients to match.
Een foto van restaurant Tokki
4.5
Geweldig(424)
Prijs: duur
• Korean • Surry Hills
Vandaag 7 keer gereserveerd
Inspired by the buzzing night life of Tokyo & Seoul in Surry Hills. Tokki is a modern day Japanese/Korean Izakaya with an emphasis on shareable dishes accompanied with bespoke cocktails, a variety of Sake & Soju and a fine list of wines.
Een foto van restaurant BEOM BEOM
4.5
Geweldig(9)
Prijs: duur
• Korean • Haymarket
Vandaag 16 keer gereserveerd
Korean Soul Food - Hansik with a Modern touch by Chef Jacob Lee
Een foto van restaurant Kobo
4.8
Buitengewoon(101)
Prijs: heel duur
• Korean • Circular Quay
Vandaag 2 keer gereserveerd
Kobo is the workshop for Hatted Chef, Jacob Lee, a space for him to demonstrate his love for his homeland of Korea, re-engineering regional dishes onto a contemporary platform, incorporating Japanese and Australian influences for a dining experience like no other.A solid marble chef’s table is front and centre, seating 8 guests at a time for an intimate chef's table (meaning “I leave it up to you.”), Chef Jacob breaks the menu down into “Episodes” with each episode featuring a core focus on a culinary moment of his life.Kobo is located in Sydney's new Quay Quarter Lanes, a short walk from Circular Quay station, nestled just behind the historic Hinchcliffe House.

Ontdek waar de locals enthousiast over zijn

Van geverifieerde gasten zoals jij
Van geverifieerde gasten zoals jij
  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Impressum
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
  • Cookievoorkeuren
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logo
Priceline-logo
KAYAK-logo
Agoda-logo
OpenTable-logo