Welcome to Barstro Prins & Aap, your local playground where polarities connect in the best way possible all day, every day. From quirky Dutch design to delectable cocktails, Prins & Aap breaks all the rules. Here, strangers turn into pals, differences disappear in shared laughter, and creativity takes centre stage. Whether you're transitioning from morning coffee to a cocktail or diving into seasonal plates, Prins & Aap is your ticket to the best of both worlds.Join us, embrace conviviality, and savour the spirit of the city's cultural magic. Play locally, drink globally & connect socially—welcome to Prins & Aap!
Our chefs Massimo and Emilio prepare for you authentic Italian food,our specialty: steak Papa Carlo,sirloin steak in a dough.we are located at the new market,on the edge of the red light district.we welcome you in our cosy restaurant.We offer the best Italian wine.terrace outside
DAY'S StoneGrill 1870 is een steakhouse waar je zowel voor de lunch als het diner terecht kunt. De stukjes vlees komen uit de hele wereld, zoals Argentinië, Nieuw Zeeland en Canada. Het menu is gespecialiseerd in grill gerechten en heeft ook schotels met hamburgers, pizza's, pasta's en kip. Je kunt bij elk voorgerecht van DAY'S StoneGrill 1870 een bijgerecht kiezen, zoals Franse frietjes, rijst, of groente. Bij de bar van DAY'S StoneGrill 1870 worden allerlei soorten bier, wijnen en sterke drank, zoals wodka, rum en whisky's, geserveerd. Hier heb je de optie om te grillen zoals in 1870. Wij bereiden alle vleesgerechten perfect vanuit de keuken en men kan het gaan grillen aan tafel. Als het een mooie, zonnige dag is, dan kun je er buiten op de overdekte patio van je maaltijd genieten.
Kenners hebben onze malse steaks zelfs bekroond tot ‘the 50 best steaks in Europe.’ TROTS! Waar het ‘m in zit? Ons vlees is biologisch en wordt op de Josper houtskoolgrill bereid. Juist dol op vegetarisch, vegan of heb je een andere dieetwens? Ook dan zijn we het go to adres.Ons restaurant, gelegen in hartje centrum, is een plek waar je je op je gemak voelt. Een informele ambiance, gastvrije bediening, eerlijke prijzen. Kom langs & geniet!
With a surname that means “fisherman’, Fons de Visscher opened his first fish shop in Helmond in 1984, beloved by locals from afar. The first Seafood Bar he opened in 2012 on the Van Baerlestraat, Amsterdam, which along with his son and daughter grew into an iconic fish restaurant known for its long lines.Our fish restaurant is renowned for its outstanding quality and service. Whether you’re in the mood for a light lunch or a full meal, The Seafood Bar is the place to be. Offering a wide variety of seafood dishes prepared with the freshest ingredients, we strive to provide the best culinary experience in a cozy ambiance.
PRESSROOM Amsterdam is een restaurant met een verhaal in hartje Amsterdam. Het eerste hoofdstuk werd geschreven in 1904 toen ons gebouw de basis werd van de Nederlandse krant “De Tijd”.Met een geschiedenis zoals deze, is het geen verrassing dat PRESSROOM nog steeds dé plek is waar verhalen geschreven worden. PRESSROOM Amsterdam wordt ervaren als een restaurant met een fijne en persoonlijke sfeer. In 2023, heeft PRESSROOM drie prestigieuze awards gewonnen met betrekking tot de cuisine en het design van het restaurant. Het restaurant verwelkomt gasten voor ontbijt, lunch en diner en het menu bestaat uit klassiekers, gemaakt van lokale producten en zalige smaken die samenkomen tot perfecte combinaties.
Ontdek de allerlekkerste en meest verse steaks en meer bij Restaurant Villa Maria in Amsterdam. Dit is niet zomaar een steakhouse; hier
worden perfect gegrilde steaks met de unieke smaken van Argentinië
geserveerd. Villa Maria Restaurant-Amsterdam biedt een culinaire reis door dit Zuid-Amerikaanse land, waarbij pittige voorgerechten en verse salades de revue passeren, evenals de meest malse biefstuk, die bijna op de tong smelt. Gerechten met vis, kip en vegetarische opties maken het menu helemaal af. Verder kan elke maaltijd worden aangevuld met talloze bijgerechten, zoals gegrilde groentes, patat, gevulde gepofte aardappel en een rijstpilaf.
Villa Maria Restaurant-Amsterdam serveert uitgebreide hoofdgerechten, tal van bijgerechten en ook à la cartemaaltijden. Alle ingrediënten zijn vers en worden geserveerd in de gezellige eetruimte. Bij het diner kan worden gekozen uit een grote selectie geïmporteerde wijnen.
With a surname that means “fisherman’, Fons de Visscher opened his first fish shop in Helmond in 1984, beloved by locals from afar. The first Seafood Bar he opened in 2012 on the Van Baerlestraat, Amsterdam, which along with his son and daughter grew into an iconic fish restaurant known for its long lines.Our fish restaurant is renowned for its outstanding quality and service. Whether you’re in the mood for a light lunch or a full meal, The Seafood Bar is the place to be. Offering a wide variety of seafood dishes prepared with the freshest ingredients, we strive to provide the best culinary experience in a cozy ambiance.
In 1987 opende La Brasa zijn deuren aan de levendige Haarlemmerdijk in Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en de Jordaan.
Al snel werd het een zeer geliefd Argentijns (houtskool) grillrestaurant met een knusse en vriendelijke sfeer.
De maaltijden worden met grote zorg bereid en geserveerd - samen met de op houtskool gegrilde specialiteiten - met Franse frietjes, rijst, speciaal gebakken aardappelen, verse groenten etc.
Er kan zowel à la carte worden gegeten maar ook worden gekozen voor het Speciale Dagmenu.
En is de keuze eenmaal gemaakt uit de heerlijke gegrilde houtskoolgerechten vergeet niet de smaakvolle Argentijnse wijn te proeven!
La Santa Maria International DinnerThe truly international cuisine offers a wide variety of dishes from different parts of the world: from typical soups and salads to wide choices of fish dishes, from italian pasta to juicy Argentinian steaks .Let the friendly and thoughtful personnel cater for you to make you feel relaxed in the nicest street of Amsterdam.