Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,8Eten
- 4,9Bediening
- 4,8Sfeer
- 4,3Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: William Bradley
2024
2023
2022
Van de OpenTable-redactie: Het enige Michelinrestaurant in San Diego met drie sterren draait om het opnieuw vormgeven van Franse klassiekers, in SoCal-stijl. Veelgeprezen chef-kok William Bradley bedenkt een zeer seizoensgebonden menu met lokale producten en perfecte wijnarrangementen.Ieder gerecht is bijna te mooi om te eten en een inventief eerbetoon aan de prachtige omgeving van Carmel Valley.
US$ 475,00 per persoon
US$ 575,00 per persoon
US$ 850,00 per persoon
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
San Diego
Beste bediening
San Diego
Californisch
San Diego-Noord
Beste eten
San Diego-Noord
Beste bediening
San Diego-Noord
Geweldig voor goede wijn
San Diego-Noord
romantisch
San Diego-Noord
Californisch
Addison By William Bradley heeft 4,8 sterren gekregen van 1884 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
5200 Grand Del Mar Way, San Diego, CA 92130