Enable JavaScript to run this app.
Naar de hoofdcontent
  1. Startpagina
  2. Japan
  3. Groot-Tokio
  4. Tokio 23 Wijken
  5. Azabu
Azabu Hannari, Minato-Ku, Tokyo

Azabu Hannari

3.7
3,7
1 review
van ¥5.001 tot ¥10.000
Japans
  • Goed voor zakelijke maaltijden
  • Innovatief
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Feast on oversized shark fin, turtle dishes and other savory Japanese cuisine at Azabu Hannari. Tucked in the heart of Tokyo, this restaurant provides a charming option for lunch or dinner. Chef Nyueda Kenichi works tirelessly behind the scene, ensuring that each dish is prepared using premium ingredients from the Tsukiji market for the best flavor. Azabu Hannari also features a tidy wine and sake list, carefully selected to pair with the menu. An ideal pick for group outings, this restaurant provides off-site catering services that can be tailored towards special events. Azabu Hannari is open Monday through Saturday.

Niet beschikbaar op OpenTable

Dit restaurant maakt helaas geen deel uit van het reserveringsnetwerk van OpenTable. Neem voor meer info over beschikbaarheid rechtstreeks contact met ze op.

Is dit uw restaurant?
Claim deze vermelding
QR-code

Er valt nog meer te ontdekken

Ontdek nog veel meer restaurants zoals deze met onze app.

Scan de QR-code om nog veel meer restaurants zoals deze te ontdekken met onze app.

Open app

Restaurants die u mogelijk ook interesseren

Alle weergeven

Aanvullende informatie

  • Stijl
    Een hapje eten
  • Prijs
    van ¥5.001 tot ¥10.000
  • Keuken
    Japans, Kappou, Japans (Washoku)
  • Openingstijden
    Ma–Za 17:30 uur–22:30 uur Er kunnen uitzonderingen zijn op het bovenstaande schema. Gebruik de zoekfunctie om beschikbaarheid te bevestigen.
  • Telefoonnummer
    03-6455-5075
  • Betalingsmogelijkheden
    AMEX, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Smart casual
  • Chef-kok
    入枝 憲一
  • Private party faciliteiten
    個室 個室料5,000円
  • Wijk
    Azabu
  • Parking details
    近隣にコインパーキングが有ります。
  • Public transit
    地下鉄日比谷線 六本木駅 2番出口 徒歩5分 都営大江戸線 六本木駅 4b出口 徒歩10分
  • Extra
    Bier, Kurkengeldvergoeding, Neem uw eigen drank mee, Neem uw eigen wijn mee, Privékamers, Roken verboden, Wijn, Zitplek aan de counter

Wat mensen zeggen

Reviews van gasten over dit restaurant

3.7
3,7 gebaseerd op alle scores
  • 5Eten
  • 5Bediening
  • 5Sfeer
  • 5Prijs-kwaliteitverhouding

GeluidRedelijk rustig

1 Review
  1. ConnanEdogawwa

    vip

    Seattle / Oost-

    1 recensie

    5.0

    1 recensie

    Gegeten op 24 december 2015

    1. Algeheel 5
    2. Eten 5
    3. Bediening 5
    4. Sfeer 5
    We went to Azabu-Hannari for their special Christmas Eve Dinner. We had: - Sakiduke: Steamed Blowfish Milt & Wild Duck - Zensai: Castella, Jellied Fish, Dried Mullet Roe, Fried Shrimp, Red, and White steamed fish paste and Salmon incus winding with liver sauce - Owan: Kasujiru, seabream, carrot and spinach - Sashimi: Tuna, Broiled blow fish and thread sail fillet fish - Yakimono: Sendai Beef - Nimono: Furofuki Turnip with citron miso sauce - Shokuji: Soft shelled turtle hodge podge - Kanmi: Strawberry Jelly, Orange, and Pear The dinner was magnificent, Chef Kenichi keeps us entertained and explained a lot about the food and the ingredients. The blow fish was superb, cooked perfectly, seared and firm but still fresh in the middle, sashimi like. The Kasujiru has a thick broth and has a robust flavor. Furofuki turnip and miso sauce deliver a new level of a palate that I've never tasted before. For us the highlight was the Sendai Beef, Chef Kenichi seared the beef over charcoal to give the smokey flavor while he also prepared a hot cast iron plate to serve the beef. It was cooked medium rare to my liking and the seared cast iron added extra crispiness to the beef. It was soft and melt in your mouth beef. Bar none, the best beef I've ever tasted. During this dinner, I got the first taste of real wasabi. Coming from the US, I've never tasted a real wasabi. Amazingly it's not as pungent than the fake one, it even have some sweetness in it. Besides great flavor, Chef Kenichi also delivers his food in a superior presentation. Our dinner was closed with his Beautiful Strawberry Jelly pearl, topped with gold flakes. I highly recommend this restaurant for a special occasion and if you want to adventure to the land of unique flavor and perfections.

    Is dit nuttig?

Veelgestelde vragen

Azabu Hannari heeft 3,7 sterren gekregen van 1 gebruikers van OpenTable.

Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.

Niet beschikbaar op OpenTable

Dit restaurant maakt helaas geen deel uit van het reserveringsnetwerk van OpenTable. Neem voor meer info over beschikbaarheid rechtstreeks contact met ze op.

Is dit uw restaurant?
Claim deze vermelding
Google Maps voor Azabu Hannari

1-7-2 Nishiazabu, Adesso Nishiazabu 1F, Minato-Ku, Tokyo 106-0031

Aanvullende informatie

  • Wijk
    Azabu
  • Openingstijden
    Ma–Za 17:30 uur–22:30 uur Er kunnen uitzonderingen zijn op het bovenstaande schema. Gebruik de zoekfunctie om beschikbaarheid te bevestigen.
  • Prijs
    van ¥5.001 tot ¥10.000
  • Keuken
    Japans, Kappou, Japans (Washoku)
  • Stijl
    Een hapje eten
  • Dress code
    Smart casual
  • Parking details
    近隣にコインパーキングが有ります。
  • Public transit
    地下鉄日比谷線 六本木駅 2番出口 徒歩5分 都営大江戸線 六本木駅 4b出口 徒歩10分
  • Betalingsmogelijkheden
    AMEX, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef-kok
    入枝 憲一
  • Extra
    Bier, Kurkengeldvergoeding, Neem uw eigen drank mee, Neem uw eigen wijn mee, Privékamers, Roken verboden, Wijn, Zitplek aan de counter
  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Impressum
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
  • Cookievoorkeuren
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logo
Priceline-logo
KAYAK-logo
Agoda-logo
OpenTable-logo