Bar and Board
Een tafel reserveren
- Geschikt voor groepen
- Geweldig voor creatieve cocktails
- Goed voor speciale gelegenheden
Aanvullende informatie
- StijlEen hapje eten
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenAmerikaans, Zeevruchten
- OpeningstijdenLunch za, zo 12:00 uur–16:00 uur Diner w, do, zo 16:00 uur–20:30 uur vr, za 16:00 uur–21:30 uur
- Telefoonnummer(401) 619-1022
- Website
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeCasual kleding
- Chef-kokThomas Hagist
- Private party faciliteitenContact chef@barandboard.com for Private Event inquiries.
- WijkNewport
- Parking detailsParkeren op straat
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Entertainment, Genderneutraal toilet, Glutenvrije opties, Late avond, Patio/Buiten eten, Patio/Buiten eten, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Uitzicht, Veganist, Wijn, Zitplek aan de counter
Experiences
Bar & Board x Sakonnet Vineyard Wine Dinner - 1/30
US$ 150,00 per persoon
Vooraf betaald
alleen 30 jan 202518:00Please join us for a 5-course wine dinner on January 30th from 6-9 PM. The menu will feature dishes from Bar & Board's Chef, Thomas Hagist, paired with Sakonnet Vineyard wines. Tickets are $150, plus tax and gratuity. MENU RICOTTO INFORNATO Pistachio/16-month Prosciutto di Parma / Winter Melon / Honey Pairing: EYE OF THE STORM ROSE RHODE ISLAND CLAMS + SCALLOP Earl Grey Dashi / Radishes / Pickled Mustard Seed Pairing: VIDAL BLANC ROOT VEGETABLES Narragansett Creamery Feta / Roasted, Raw, and Pickled Root Vegetables / Verjus Pairing: BELCOURT WHITE DUCK BREAST Cranberry Wine Sauce / Mint Salmoriglio / Matunuck Micro Green Salad Pairing: PINOT NOIR COLD FUSION PEACH SORBET Plum + Pear Vin Cotto / Toasted Marshmallow Pairing: RIESLING
Populaire gerechten
Wat 1.098 mensen zeggen
Reviews van gasten over dit restaurant
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,1Eten
- 4,2Bediening
- 4,1Sfeer
- 3,8Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Geliefd vanwege
Newport County
Geschikt voor groepen
Newport County
Bruisend
- OT
OpenTable gast
Washington, D.C
8 recensies
5.08 recensies
Gegeten op 21 augustus 2021
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- L
Lisa
New York City
9 recensies
5.09 recensies
Gegeten op 19 maart 2021
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- C
Carolyn
Greater Boston
1 recensie
5.01 recensie
6 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- OT
OpenTable gast
Greater Boston
1 recensie
3.01 recensie
6 dagen geleden gegeten
- Algeheel 3
- Eten 3
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- F
Frankie
Rhode Island
1 recensie
5.01 recensie
7 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 4
- Bediening 5
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- L
Lisa
vipGreater Boston
1 recensie
1.01 recensie
Gegeten op 8 december 2024
- Algeheel 1
- Eten 1
- Bediening 3
- Sfeer 2
Is dit nuttig?
- L
Lori
New York City
7 recensies
3.07 recensies
Gegeten op 8 december 2024
- Algeheel 3
- Eten 3
- Bediening 5
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- L
Lisa
Greater Boston
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 30 november 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- OT
OpenTable gast
Greater Boston
1 recensie
3.01 recensie
Gegeten op 27 november 2024
- Algeheel 3
- Eten 2
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- E
Emilie
vipDenver
17 recensies
4.017 recensies
Gegeten op 24 november 2024
- Algeheel 4
- Eten 4
- Bediening 5
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
Veelgestelde vragen
Bar and Board biedt afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: (401) 619-1022.
Bar and Board heeft 4,2 sterren gekregen van 1098 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
Bezorg- of afhaalmaaltijden bestellen
282 Thames St, Newport, RI 02840
Aanvullende informatie
- WijkNewport
- OpeningstijdenLunch za, zo 12:00 uur–16:00 uur Diner w, do, zo 16:00 uur–20:30 uur vr, za 16:00 uur–21:30 uur
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenAmerikaans, Zeevruchten
- StijlEen hapje eten
- Dress codeCasual kleding
- Parking detailsParkeren op straat
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Chef-kokThomas Hagist
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Entertainment, Genderneutraal toilet, Glutenvrije opties, Late avond, Patio/Buiten eten, Patio/Buiten eten, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Uitzicht, Veganist, Wijn, Zitplek aan de counter
- Website
- Telefoonnummer(401) 619-1022
- Private party faciliteitenContact chef@barandboard.com for Private Event inquiries.