Bar and Board
Een tafel reserveren
- Geweldig voor creatieve cocktails
- Geschikt voor groepen
- Charmant
Aanvullende informatie
- StijlEen hapje eten
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenAmerikaans, Zeevruchten
- OpeningstijdenLunch za, zo 12:00 uur–16:00 uur Diner w, do, zo 16:00 uur–20:30 uur vr, za 16:00 uur–21:30 uur
- Telefoonnummer(401) 619-1022
- Website
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeCasual kleding
- Chef-kokThomas Hagist
- Private party faciliteitenContact chef@barandboard.com for Private Event inquiries.
- WijkNewport
- Parking detailsParkeren op straat
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Entertainment, Genderneutraal toilet, Glutenvrije opties, Late avond, Patio/Buiten eten, Patio/Buiten eten, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Uitzicht, Veganist, Wijn, Zitplek aan de counter
Experiences
Bar & Board x Sakonnet Vineyard Wine Dinner - 1/30
US$ 150,00 per persoon
Vooraf betaald
alleen 30 jan 202518:00Please join us for a 5-course wine dinner on January 30th from 6-9 PM. The menu will feature dishes from Bar & Board's Chef, Thomas Hagist, paired with Sakonnet Vineyard wines. Tickets are $150, plus tax and gratuity. MENU RICOTTO INFORNATO Pistachio/16-month Prosciutto di Parma / Winter Melon / Honey Pairing: EYE OF THE STORM ROSE RHODE ISLAND CLAMS + SCALLOP Earl Grey Dashi / Radishes / Pickled Mustard Seed Pairing: VIDAL BLANC ROOT VEGETABLES Narragansett Creamery Feta / Roasted, Raw, and Pickled Root Vegetables / Verjus Pairing: BELCOURT WHITE DUCK BREAST Cranberry Wine Sauce / Mint Salmoriglio / Matunuck Micro Green Salad Pairing: PINOT NOIR COLD FUSION PEACH SORBET Plum + Pear Vin Cotto / Toasted Marshmallow Pairing: RIESLING
Populaire gerechten
Wat 1.103 mensen zeggen
Reviews van gasten over dit restaurant
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,2Eten
- 4,3Bediening
- 4,2Sfeer
- 3,9Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Geliefd vanwege
Newport County
Geschikt voor groepen
Newport County
Bruisend
- OT
OpenTable gast
Washington, D.C
8 recensies
5.08 recensies
Gegeten op 21 augustus 2021
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- L
Lisa
New York City
10 recensies
5.010 recensies
Gegeten op 19 maart 2021
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- l
louise
Orlando / Oost-
1 recensie
5.01 recensie
1 dag geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- N
Nancy
vipNew York City
9 recensies
5.09 recensies
2 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- M
Mike
Baltimore / Mar
4 recensies
5.04 recensies
3 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- M
Michael
Greater Boston
8 recensies
5.08 recensies
6 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- D
Donna
Greater Boston
2 recensies
3.02 recensies
7 dagen geleden gegeten
- Algeheel 3
- Eten 1
- Bediening 2
- Sfeer 3
Is dit nuttig?
- C
Carolyn
Greater Boston
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 15 december 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- OT
OpenTable gast
Greater Boston
1 recensie
3.01 recensie
Gegeten op 15 december 2024
- Algeheel 3
- Eten 3
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- F
Frankie
Rhode Island
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 14 december 2024
- Algeheel 5
- Eten 4
- Bediening 5
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
Veelgestelde vragen
Bar and Board biedt afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: (401) 619-1022.
Bar and Board heeft 4,2 sterren gekregen van 1103 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
Bezorg- of afhaalmaaltijden bestellen
282 Thames St, Newport, RI 02840
Aanvullende informatie
- WijkNewport
- OpeningstijdenLunch za, zo 12:00 uur–16:00 uur Diner w, do, zo 16:00 uur–20:30 uur vr, za 16:00 uur–21:30 uur
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenAmerikaans, Zeevruchten
- StijlEen hapje eten
- Dress codeCasual kleding
- Parking detailsParkeren op straat
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Chef-kokThomas Hagist
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Entertainment, Genderneutraal toilet, Glutenvrije opties, Late avond, Patio/Buiten eten, Patio/Buiten eten, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Uitzicht, Veganist, Wijn, Zitplek aan de counter
- Website
- Telefoonnummer(401) 619-1022
- Private party faciliteitenContact chef@barandboard.com for Private Event inquiries.