
BRUTØ
Een tafel reserveren
Over dit restaurant
- Goed voor speciale gelegenheden
- Geweldig voor creatieve cocktails
- Innovatief
Waarom dit pareltjes zijn
Chef-kok: Byron Gomez
- MICHELIN Green2024
- MICHELIN 1 Star2024
- MICHELIN 1 Star2023
Van de OpenTable-redactie: In het bruisende BRUTØ serveert Byron Gomez, voormalig sous-chef van Eleven Madison Park, indrukwekkende degustatiemenu's. Gomez combineert hierbij zijn Costa Ricaanse roots met ervaring in fine dining. Vind een plekje aan de chef's counter met 18 zitplaatsen, voor een echte Michelinster-ervaring. En geniet van gerechten als palmito met kaviaar en op houtvuur geroosterde eendenhartjes met anticucho.
Aanvullende informatie
- Bekroond
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Telefoonnummer
- Prijs$50 en meer
- KeukenModern Amerikaans
- Openingstijdendi–zo 17:00 uur–20:30 uur
- Dress codeCasual kleding
- Parking detailsParkeren op straat
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Delivery & takeout
Experiences
Chef's Tasting Menu
US$ 175,00 per persoon
Meerdere datums beschikbaarOur Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Intimate High Top Table
US$ 175,00 per persoon
Meerdere datums beschikbaarEnjoy an intimate dining experience at a high top table for two nestled on the perimeter of our dining room. Due to the intimate nature of our space, this will offer you the same experience as being at the Chef's Counter with the opportunity for a more personalized and private evening. Max accommodation 2 guests. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.BRUTØ x nonesuch
US$ 95,00 per persoon
Vooraf betaald
alleen 31 mrt 2025Immerse yourself in the heart of Oklahoma terroir, reimagined through the lens of BRUTØ. Chef Garrett Hare of nonesuch brings his distinct culinary voice to Denver for a collaborative dining experience unlike any other. This exclusive event transcends the boundaries of a typical restaurant takeover. Experience Nonesuch's unique menu format, showcasing Oklahoma's terroir's bounty infused with BRUTØ's signature brutalist approach. Expect a harmonious collision of textures, aromas, and tastes, expertly paired with a curated cocktail journey or a non-alcoholic alternative. Join us in the stark elegance of BRUTØ's counter and be among the select few to witness this culinary convergence. Please note that due to the nature of this event, we cannot accommodate any dietary restrictions or allergies.
Private dining
Veelgestelde vragen
BRUTØ biedt afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: (720) 325-2195.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
1801 Blake St, Denver, CO 80202
Aanvullende informatie
- Bekroond
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Telefoonnummer
- Prijs$50 en meer
- KeukenModern Amerikaans
- Openingstijdendi–zo 17:00 uur–20:30 uur
- Dress codeCasual kleding
- Parking detailsParkeren op straat
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Delivery & takeout