Cantina Barbagianni
Een tafel reserveren
- Charmant
- Innovatief
Aanvullende informatie
- StijlCasual chique
- Prijsvan €31 tot €50
- KeukenItaliaans, Modern Italiaans, Modern Toscaans
- OpeningstijdenDiner Dagelijks 18:30 uur–22:00 uur
- Telefoonnummer055 248 0508
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Mastercard, Visa
- Dress codeCasual kleding
- Chef-kokEfrem De Zolt
- CateringServing good quality and freshly prepared dishes, using the finest seasonal produce available, is the restaurant motto. The menu includes a good selectino of starters, fresh home made pasta, meat, fish, desserts and some daily specials. Built around the classic Tuscan cuisine the menus have been designed to provide tradition and creativity.
- WijkSan Giovanni
- Parking detailsParkeren op straat
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bier, Cocktails, Genderneutraal toilet, Glutenvrije opties, Roken verboden, Wijn
Wat 46 mensen zeggen
Reviews van gasten over dit restaurant
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,9Eten
- 4,6Bediening
- 4,4Sfeer
- 4,6Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Geliefd vanwege
Toscane
Beste algehele beoordeling
Toscane
Beste eten
Toscane
Beste bediening
Toscane
Beste sfeer
Toscane
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Florence
Beste algehele beoordeling
Florence
Beste eten
Florence
Beste bediening
Florence
Beste sfeer
Florence
Beste prijs-kwaliteitverhouding
- L
Lee-Anne
Victoria
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 16 november 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- W
Will
Toscane
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 16 oktober 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- K
Karen Lee
Los Angeles
4 recensies
5.04 recensies
Gegeten op 15 oktober 2024
- Algeheel 5
- Eten 4
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- A
Alyse
Atlanta Metro
17 recensies
4.017 recensies
Gegeten op 14 oktober 2024
- Algeheel 4
- Eten 5
- Bediening 4
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- S
Susan
Amsterdam
3 recensies
5.03 recensies
Gegeten op 10 oktober 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- J
Juliet
New York City
22 recensies
3.022 recensies
Gegeten op 26 september 2024
- Algeheel 3
- Eten 5
- Bediening 2
- Sfeer 1
Is dit nuttig?
- S
Susy
Toronto
vip3 recensies
5.03 recensies
Gegeten op 25 juli 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- KI
KIRKR
Virginia
vip57 recensies
5.057 recensies
Gegeten op 23 juli 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- OT
OpenTable gast
Orange County
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 21 juli 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- HS
HericS
Los Angeles
vip13 recensies
2.013 recensies
Gegeten op 13 juli 2024
- Algeheel 2
- Eten 2
- Bediening 2
- Sfeer 3
Is dit nuttig?
Veelgestelde vragen
Cantina Barbagianni bezorgt in samenwerking met Deliveroo en Uber Eats. Cantina Barbagianni biedt ook afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: 055 248 0508.
Cantina Barbagianni heeft 4,6 sterren gekregen van 46 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
Bezorg- of afhaalmaaltijden bestellen
Via S. Egidio, 13/r, Florence, Florence 50122
Aanvullende informatie
- WijkSan Giovanni
- OpeningstijdenDiner Dagelijks 18:30 uur–22:00 uur
- Prijsvan €31 tot €50
- KeukenItaliaans, Modern Italiaans, Modern Toscaans
- StijlCasual chique
- Dress codeCasual kleding
- Parking detailsParkeren op straat
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Mastercard, Visa
- Chef-kokEfrem De Zolt
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bier, Cocktails, Genderneutraal toilet, Glutenvrije opties, Roken verboden, Wijn
- Telefoonnummer055 248 0508
- CateringServing good quality and freshly prepared dishes, using the finest seasonal produce available, is the restaurant motto. The menu includes a good selectino of starters, fresh home made pasta, meat, fish, desserts and some daily specials. Built around the classic Tuscan cuisine the menus have been designed to provide tradition and creativity.