Caramel Sarrasin
Een tafel reserveren
- Gezond
- Kindvriendelijk
- Juweeltje in de wijk
Private dining
Reserveer je volgende event via ons
Eetruimtes
Aanvullende informatie
- StijlEen hapje eten
- Prijs€30 en minder
- KeukenCrêperie, Traditioneel Frans, Ontbijt
- Openingstijdenma–vr 15:30 uur–18:30 uur Ontbijt ma–vr 10:30 uur–14:30 uur Lunch di 19:30 uur–22:30 uur do, vr 19:00 uur–22:00 uur
- Telefoonnummer09 51 25 80 04
- Website
- BetalingsmogelijkhedenMastercard, Sodexo Pass, Visa
- Dress codeCasual kleding
- Chef-kokStéphane BERAZA
- WijkGrands Boulevards
- KruispuntRue Lafayette
- Parking detailsGeen
- Public transitMétro Ligne 7 Station Le PeletierMetro Ligne 9 Station Grands BoulevardsMetro Ligne 8 Station Grands Boulevards
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bier, Biertuin, Café, Chef's Table, Cocktails, Genderneutraal toilet, Glutenvrije opties, Honden welkom, Neem uw eigen drank mee, Patio/Buiten eten, Privékamers, Rokersruimte buiten, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Wijn
Experiences
Amazing sweet crepes cooking class
€ 80,00 per persoon
Meerdere datums beschikbaarIn Stéphane 's crêperie restaurant and in his kitchen, following his expertise and professional advice and guidance you will learn how to make the batter and bake your crepes on a professional crepe machine. Once you have made your perfectly fresh crepes, you will cover them with delicious home made toppings and you will enjoy your perfectly fresh work drinking fresh farm apple juice and exquisite farm cider. Come and learn all about best crepes so you can recreate them at home for breakfast, lunch or dinner. Please note that this class is not suitable for children under 8, coeliacs, lacto intolerance and vegan. Upon booking, please provide the first names of all guests. Duration: 3hGalette Crepe Cooking Class breton host table
€ 180,00 per persoon
Meerdere datums beschikbaarAn exceptional culinary experience, a magical moment in the land of gastronomy in the most beautiful city of the world. Stéphane BERAZA owner and chef of "Caramel "Sarrasin" will open for you especially the doors of his restaurant and more his kitchen to share with you all his experience , his secrets, his skills. Stéphane master crepe maker since 1999 will reveal you everything you have to know about the best savoury buckwheat galettes ( gluten free and dairy free ) and for sure the French traditionnals sweet crepes. He will also teach you how to cook your own crepes with the best tools like a pro. This master class will be followed by a Breton host table dinner. Duration: 3h Nb: This course may be cancelled if a single traveler is booked.Private Sweet crepes cooking class
€ 640,00 per groep
Meerdere datums beschikbaarIn Stéphane 's crêperie restaurant and in his kitchen, following his expertise and professional advice and guidance you will learn how to make the batter and bake your crepes on a professional crepe machine. Once you have made your perfectly fresh crepes, you will cover them with delicious home made toppings and you will enjoy your perfectly fresh work drinking fresh farm apple juice and exquisite farm cider. Come and learn all about best crepes so you can recreate them at home for breakfast, lunch or dinner. Please note that this class is not suitable for children under 8, coeliacs, lacto intolerance and vegan. Upon booking, please provide the first names of all guests. From 2 to 10 people Duration: 3h+
Wat 8 mensen zeggen
Reviews van gasten over dit restaurant
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,6Eten
- 4,6Bediening
- 4,4Sfeer
- 4,6Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Levendig
- OT
OpenTable gast
Parijs
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 18 juli 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- OT
OpenTable gast
Parijs
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 28 juni 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- OT
OpenTable gast
Parijs
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 21 juni 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
1 persoon vond dit nuttig
- OT
OpenTable gast
Parijs
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 21 juni 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
1 persoon vond dit nuttig
- OT
OpenTable gast
Parijs
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 20 juni 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
1 persoon vond dit nuttig
- OT
OpenTable gast
Parijs
3 recensies
5.03 recensies
Gegeten op 7 juni 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
1 persoon vond dit nuttig
- OT
OpenTable gast
Parijs
5 recensies
5.05 recensies
Gegeten op 6 juni 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
1 persoon vond dit nuttig
- OT
OpenTable gast
vipParijs
13 recensies
5.013 recensies
Gegeten op 5 juni 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
1 persoon vond dit nuttig
Veelgestelde vragen
Caramel Sarrasin biedt afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: 09 51 25 80 04.
Caramel Sarrasin heeft 4,6 sterren gekregen van 8 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
Bezorg- of afhaalmaaltijden bestellen
47 Rue du Faubourg Montmartre, Paris, Ile de France 75009
Eetruimtes
Aanvullende informatie
- KruispuntRue Lafayette
- WijkGrands Boulevards
- Openingstijdenma–vr 15:30 uur–18:30 uur Ontbijt ma–vr 10:30 uur–14:30 uur Lunch di 19:30 uur–22:30 uur do, vr 19:00 uur–22:00 uur
- Prijs€30 en minder
- KeukenCrêperie, Traditioneel Frans, Ontbijt
- StijlEen hapje eten
- Dress codeCasual kleding
- Parking detailsGeen
- Public transitMétro Ligne 7 Station Le PeletierMetro Ligne 9 Station Grands BoulevardsMetro Ligne 8 Station Grands Boulevards
- BetalingsmogelijkhedenMastercard, Sodexo Pass, Visa
- Chef-kokStéphane BERAZA
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bier, Biertuin, Café, Chef's Table, Cocktails, Genderneutraal toilet, Glutenvrije opties, Honden welkom, Neem uw eigen drank mee, Patio/Buiten eten, Privékamers, Rokersruimte buiten, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Wijn
- Website
- Telefoonnummer09 51 25 80 04