Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,7Eten
- 4,7Bediening
- 4,6Sfeer
- 4,5Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
ma | di | wo | do | vr | za | zo |
---|---|---|---|---|---|---|
Chef-kok: Gabriela Ruiz Lugo
Van de OpenTable-redactie: Carmela y Sal is een charmante, stijlvolle plek met een uitnodigende sfeer en staat op de World's 50 Best-lijst. Met het menu, dat samengesteld is als een culinair concert, brengt chef Gabriela Ruiz een ode aan haar Tabasquese roots. Begin met de tostadas de mentiras, gevolgd door de ceviche en het gegrilde varkensvlees. En het indrukwekkende dessert met bakbananen en dulce de leche mag je ook zeker niet missen. Combineer je maaltijd met een van de zorgvuldige geselecteerde wijnen of ambachtelijke cocktails en geniet van een geweldige culinaire ervaring.
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Mexico-Stad
Mexicaans
Mexico-Stad
Mexicaans
OpenTable gast
New York City3 recensies
Gegeten op 16 oktober 2022
Is dit nuttig?
Alberto
Mexico-Stad7 recensies
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
OpenTable gast
Cancun2 recensies
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
LuisB
Mexico-Stad2 recensies
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Moises
Mexico-Stad1 recensie
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Ariela vip
Mexico-Stad8 recensies
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Steve vip
Atlanta8 recensies
Gegeten op 5 maart 2025
Is dit nuttig?
OpenTable gast
Mexico-Stad2 recensies
Gegeten op 3 maart 2025
Is dit nuttig?
pablo
Monterrey3 recensies
Gegeten op 1 maart 2025
Is dit nuttig?
Fernando
Mexico-Stad9 recensies
Gegeten op 1 maart 2025
Is dit nuttig?
Carmela y Sal heeft 4,7 sterren gekregen van 2309 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Calle Pedregal 24, Col. Molino del Rey, Ciudad de México, CDMX 11040