Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,7Eten
- 4,7Bediening
- 4,6Sfeer
- 4,5Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Gabriela Ruiz Lugo
Van de OpenTable-redactie: Carmela y Sal is een charmante, stijlvolle plek met een uitnodigende sfeer en staat op de World's 50 Best-lijst. Met het menu, dat samengesteld is als een culinair concert, brengt chef Gabriela Ruiz een ode aan haar Tabasquese roots. Begin met de tostadas de mentiras, gevolgd door de ceviche en het gegrilde varkensvlees. En het indrukwekkende dessert met bakbananen en dulce de leche mag je ook zeker niet missen. Combineer je maaltijd met een van de zorgvuldige geselecteerde wijnen of ambachtelijke cocktails en geniet van een geweldige culinaire ervaring.
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Mexico-Stad
Mexicaans
Mexico-Stad
Mexicaans
OpenTable gast
New York City3 recensies
Gegeten op 16 oktober 2022
Is dit nuttig?
Leonardo
Mexico-Stad3 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
meyyein
Mexico-Stad3 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
andrea vip
Mexico-Stad4 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
CESARH
Guanajuato1 recensie
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
OpenTable gast
Mexico-Stad3 recensies
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Hugp vip
Mexico-Stad20 recensies
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
RAFAEL vip
Mexico-Stad5 recensies
4 dagen geleden gegeten
1 persoon vond dit nuttig
Alberto
Mexico-Stad7 recensies
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
OpenTable gast
Cancun2 recensies
5 dagen geleden gegeten
1 persoon vond dit nuttig
Carmela y Sal heeft 4,7 sterren gekregen van 2317 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Calle Pedregal 24, Col. Molino del Rey, Ciudad de México, CDMX 11040