Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,6Eten
- 4,6Bediening
- 4,7Sfeer
- 4,2Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Philip Speer
Van de OpenTable-redactie: James Beard semifinalist Philip Speer leads the team at this striking modern Mexican restaurant in downtown Austin. The award-winning, Tom Kundig-designed building is all glass and steel, setting the stage for hits like bone marrow tacos and smoky mezcal cocktails. Don’t sleep on the seasonal pavlova—Speer got his start as a pastry chef.
Reserveer je volgende event via ons
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
US$ 150,00 per persoon
Vooraf betaald
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Austin
Mexicaans
Austin
Mexicaans
Kevin & Macee
Austin
4 recensies
4 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Jesse
vipLas Vegas
16 recensies
16 recensies
Gegeten op 20 december 2024
Is dit nuttig?
Alyssa
Austin
2 recensies
2 recensies
Gegeten op 17 december 2024
Is dit nuttig?
Allison
vipSan Francisco
4 recensies
4 recensies
Gegeten op 17 december 2024
Is dit nuttig?
Ashlan
vipAustin
9 recensies
9 recensies
Gegeten op 13 december 2024
Is dit nuttig?
Evelyn
vipWashington, D.C
16 recensies
16 recensies
Gegeten op 13 december 2024
Is dit nuttig?
Blake
Dallas
2 recensies
2 recensies
Gegeten op 12 december 2024
Is dit nuttig?
Chuck
vipAustin
42 recensies
42 recensies
Gegeten op 11 december 2024
Is dit nuttig?
Darin
Hawaï
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 10 december 2024
Is dit nuttig?
Christian
vipPhiladelphia
16 recensies
16 recensies
Gegeten op 3 december 2024
Is dit nuttig?
Comedor heeft 4,6 sterren gekregen van 38 gebruikers van OpenTable.
Comedor heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
501 Colorado St, Austin, TX 78701-2953
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.