Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,5Eten
- 4,6Bediening
- 4,6Sfeer
- 4,3Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Steve McHugh
Van de OpenTable-redactie: Cured is where you go for some of the country’s best charcuterie, thanks to James Beard-nominated chef Steve McHugh. Step into the rustic, century-old brick building with ham hocks swinging in a glass case, then choose from nearly a dozen charcuterie options like venison loin to elk paté. Don’t miss other menu standouts like crispy fried quail legs and steak frites starring premium cuts of beef like a dry-aged porterhouse
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
San Antonio
Innovatief
San Antonio
Innovatief
kathy
New York City
15 recensies
15 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
George
vipTampa / West-Ce
6 recensies
6 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Serena
Mexico-Stad
1 recensie
1 recensie
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
andrew
Austin
2 recensies
2 recensies
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Nayel
Yucatán
5 recensies
5 recensies
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Gerald
San Antonio
1 recensie
1 recensie
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Absalom
Austin
2 recensies
2 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Dale
Dallas
1 recensie
1 recensie
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Perry
Oost-Tennessee
22 recensies
22 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
glenn
San Antonio
5 recensies
5 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Cured heeft 4,6 sterren gekregen van 1891 gebruikers van OpenTable.
Cured heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
306 Pearl Parkway, Ste. 101, San Antonio, TX 78215
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.