Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,6Eten
- 4,7Bediening
- 4,7Sfeer
- 4,4Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Steve McHugh
Van de OpenTable-redactie: Cured is where you go for some of the country’s best charcuterie, thanks to James Beard-nominated chef Steve McHugh. Step into the rustic, century-old brick building with ham hocks swinging in a glass case, then choose from nearly a dozen charcuterie options like venison loin to elk paté. Don’t miss other menu standouts like crispy fried quail legs and steak frites starring premium cuts of beef like a dry-aged porterhouse
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
McKenzie
San Antonio
1 recensie
1 recensie
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Will
Londen
3 recensies
3 recensies
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Brett
vipAsheville / Wes
24 recensies
24 recensies
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Race
Houston
2 recensies
2 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Steve
vipSacramento / Sa
171 recensies
171 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Michael
vipLas Vegas
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 24 december 2024
Is dit nuttig?
Jeannette
San Antonio
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 21 december 2024
Is dit nuttig?
Jiovani
San Francisco
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 17 december 2024
Is dit nuttig?
William
vipNashville
5 recensies
5 recensies
Gegeten op 15 december 2024
Is dit nuttig?
Derek
vipDenver
49 recensies
49 recensies
Gegeten op 15 december 2024
Is dit nuttig?
Cured heeft 4,7 sterren gekregen van 1865 gebruikers van OpenTable.
Cured heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
306 Pearl Parkway, Ste. 101, San Antonio, TX 78215
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.