Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,6Eten
- 4,8Bediening
- 4,7Sfeer
- 4,4Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Steve McHugh
Van de OpenTable-redactie: Cured is where you go for some of the country’s best charcuterie, thanks to James Beard-nominated chef Steve McHugh. Step into the rustic, century-old brick building with ham hocks swinging in a glass case, then choose from nearly a dozen charcuterie options like venison loin to elk paté. Don’t miss other menu standouts like crispy fried quail legs and steak frites starring premium cuts of beef like a dry-aged porterhouse
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Jeannette
San Antonio
1 recensie
1 recensie
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Jiovani
San Francisco
1 recensie
1 recensie
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
William
vipNashville
5 recensies
5 recensies
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Derek
vipDenver
49 recensies
49 recensies
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Dennis
vipSan Antonio
24 recensies
24 recensies
Gegeten op 14 december 2024
Is dit nuttig?
Margaret
Dallas
2 recensies
2 recensies
Gegeten op 8 december 2024
Is dit nuttig?
Randall
Los Angeles
133 recensies
133 recensies
Gegeten op 7 december 2024
Is dit nuttig?
Lauren
Chicago
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 5 december 2024
Is dit nuttig?
Loveofallofthethings
Austin
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 26 november 2024
Is dit nuttig?
Gabriela
Chicago
5 recensies
5 recensies
Gegeten op 24 november 2024
Is dit nuttig?
Cured heeft 4,7 sterren gekregen van 1859 gebruikers van OpenTable.
Cured heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
306 Pearl Parkway, Ste. 101, San Antonio, TX 78215
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.