Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,6Eten
- 4,6Bediening
- 4,5Sfeer
- 4,4Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Levendig
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
£ 14,86 per persoon
De reviews over Down the Hatch - South Queensferry van mensen die hier hebben gegeten. Gebaseerd op recente beoordeling.
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Levendig
Edinburgh/Midlothian
Kindvriendelijk
Edinburgh/Midlothian
Lekker buiten eten
Edinburgh/Midlothian
Geweldig uitzicht
Edinburgh/Midlothian
Meeste reserveringen
Edinburgh
Kindvriendelijk
Edinburgh
Geweldig uitzicht
Edinburgh
Meeste reserveringen
CarolAnne
Perthshire/Stir23 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
CampbellA
Montreal2 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Lynda
Edinburgh/Midlothian1 recensie
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Iain
Edinburgh/Midlothian1 recensie
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Michael
Edinburgh/Midlothian2 recensies
Gegeten op 6 maart 2025
Is dit nuttig?
Claire
Edinburgh/Midlothian1 recensie
Gegeten op 2 maart 2025
Is dit nuttig?
John
Edinburgh/Midlothian1 recensie
Gegeten op 23 februari 2025
Is dit nuttig?
Stephanie
Edinburgh/Midlothian2 recensies
Gegeten op 22 februari 2025
Is dit nuttig?
Nicola
Edinburgh/Midlothian1 recensie
Gegeten op 16 februari 2025
Is dit nuttig?
Riona
West Lothian2 recensies
Gegeten op 15 februari 2025
Is dit nuttig?
Down the Hatch - South Queensferry biedt afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: 0131 331 1387.
Down the Hatch - South Queensferry heeft 4,5 sterren gekregen van 2776 gebruikers van OpenTable.
Down the Hatch - South Queensferry heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Port Edgar Marina, Queensferry, Edinburgh, EH30 9SQ
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.