Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,8Eten
- 4,8Bediening
- 4,8Sfeer
- 4,5Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Van de OpenTable-redactie: From 2024 James Beard semifinalist and acclaimed Suerte chef Fermín Núñez, this chill seafood spot is all about mariscos—think shrimp aguachiles, tuna tiradito, and oysters splashed with salsa negra. The light and airy space features white rafters and hanging plants, and happy hour spills out onto a big back deck. All of it landed Este on Bon Appétit and Esquire’s best new restaurant lists in 2023.
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Austin
Modern Mexicaans
Austin
Meeste reserveringen
Austin
Modern Mexicaans
Austin
Meeste reserveringen
Zachary
Los Angeles
1 recensie
1 recensie
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Paul
vipSan Francisco
1 recensie
1 recensie
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Elizabeth
vipSan Francisco
3 recensies
3 recensies
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Alex
New York City
1 recensie
1 recensie
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Costa
Austin
3 recensies
3 recensies
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Ken
Austin
1 recensie
1 recensie
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Michael
vipIowa
3 recensies
3 recensies
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Kevin
Austin
2 recensies
2 recensies
Gegeten op 15 december 2024
Is dit nuttig?
christy
St. Louis
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 15 december 2024
Is dit nuttig?
Lindsay
Washington, D.C
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 14 december 2024
Is dit nuttig?
Este heeft 4,8 sterren gekregen van 71 gebruikers van OpenTable.
Este heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
2113 Manor Rd, Austin, TX 78722-2437
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.