Glass Island
Geen reviews
van $A41 tot $A100
Modern Australisch
Een tafel reserveren
2 personen
30 dec 2024
19:00
Aanvullende informatie
- StijlEen hapje eten
- Prijsvan $A41 tot $A100
- KeukenModern Australisch
- OpeningstijdenCruise Za, Zo 12:30 uur–17:00 uur
- Telefoonnummer0419 016 326
- BetalingsmogelijkhedenMastercard, Visa
- Dress codeCasual kleding
- Chef-kokSimon Ekas
- CateringOn the food front Glass Island is proud to announce a partnership with Simon Ekas Catering who have implemented a new weekend food menu as well as looking after Glass Island’s private event catering. Menu highlights include Simon’s take on the ‘Classic Cheeseburger’ focusing on only the best ingredients, including the world famous Martin’s Potato Bun (used by US Hamburger chain – Shake Shack), an incredible ‘Slow Roasted Beef Brisket Roll with horseradish’ and the dangerously moreish ‘cheeseburger spring rolls’. Freshly shucked Sydney Rock Oysters with a glass of champagne in hand and the sun on your face is still one of life’s simple pleasures. “Simon Ekas Catering is proud to partner with Glass Island to deliver a menu featuring modern twists on good old fashioned favourites. Fresh, high quality ingredients dominate the menu and will contribute to the overall standout Glass Island experience”. Simon Ekas, Director
- Private party faciliteitenPlease contact us at events@glassisland.com.au for private event inquiries
- WijkPyrmont
- Parking detailsParkeren op straat
- ExtraBier, Cocktails, Entertainment, Patio/Buiten eten, Rokersruimte buiten, Uitgebreide bar, Uitzicht, Wijn
Beoordeel dit restaurant als eerste
Glass Island heeft op het moment geen beoordelingen. Voeg een beoordeling toe na je restaurantbezoek om anderen te helpen kiezen waar ze gaan eten.
Veelgestelde vragen
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
2 personen
30 dec 2024
19:00
37 Bank Street, Pyrmont, AU-NSW 2009
Aanvullende informatie
- WijkPyrmont
- OpeningstijdenCruise Za, Zo 12:30 uur–17:00 uur
- Prijsvan $A41 tot $A100
- KeukenModern Australisch
- StijlEen hapje eten
- Dress codeCasual kleding
- Parking detailsParkeren op straat
- BetalingsmogelijkhedenMastercard, Visa
- Chef-kokSimon Ekas
- ExtraBier, Cocktails, Entertainment, Patio/Buiten eten, Rokersruimte buiten, Uitgebreide bar, Uitzicht, Wijn
- Telefoonnummer0419 016 326
- CateringOn the food front Glass Island is proud to announce a partnership with Simon Ekas Catering who have implemented a new weekend food menu as well as looking after Glass Island’s private event catering. Menu highlights include Simon’s take on the ‘Classic Cheeseburger’ focusing on only the best ingredients, including the world famous Martin’s Potato Bun (used by US Hamburger chain – Shake Shack), an incredible ‘Slow Roasted Beef Brisket Roll with horseradish’ and the dangerously moreish ‘cheeseburger spring rolls’. Freshly shucked Sydney Rock Oysters with a glass of champagne in hand and the sun on your face is still one of life’s simple pleasures. “Simon Ekas Catering is proud to partner with Glass Island to deliver a menu featuring modern twists on good old fashioned favourites. Fresh, high quality ingredients dominate the menu and will contribute to the overall standout Glass Island experience”. Simon Ekas, Director
- Private party faciliteitenPlease contact us at events@glassisland.com.au for private event inquiries