Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,7Eten
- 4,7Bediening
- 4,7Sfeer
- 3,9Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Mitsunobu Nagae
Van de OpenTable-redactie: Mitsunobu Nagae, ooit leerling van Joël Robuchon, combineert zijn Japanse afkomst met de Franse keuken in deze met een Michelinster bekroonde parel in Tribeca. Op de kaart van het seizoensgebonden degustatiemenu vind je gerechten zoals foie gras crème brûlée geserveerd in citrus en Japanse botervis gemarineerd in miso met baby-artisjok. Of ga voor de à-la-carte-opties aan de bar. Het elegante interieur, met fluwelen stoelen en zitbankjes en een accentmuur van marmer, straalt de essentie van Tribeca uit en maakt de ervaring compleet.
US$ 495,00 per persoon
Vooraf betaald
US$ 1.995,00 per persoon
Vooraf betaald
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Peter vip
Montreal7 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
rusty
New York City9 recensies
Gegeten op 6 maart 2025
Is dit nuttig?
Ming
New York City1 recensie
Gegeten op 1 maart 2025
Is dit nuttig?
maria vip
Chicago8 recensies
Gegeten op 22 februari 2025
Is dit nuttig?
alex vip
New Mexico4 recensies
Gegeten op 8 februari 2025
Is dit nuttig?
Kemal vip
Londen2 recensies
Gegeten op 2 februari 2025
Is dit nuttig?
OpenTable gast
New York City1 recensie
Gegeten op 28 januari 2025
Is dit nuttig?
Mark vip
New York City48 recensies
Gegeten op 23 januari 2025
Is dit nuttig?
Begum
New York City2 recensies
Gegeten op 11 januari 2025
Is dit nuttig?
Larisa vip
New York City4 recensies
Gegeten op 4 januari 2025
Is dit nuttig?
l'abeille heeft 4,6 sterren gekregen van 45 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
412 Greenwich St, New York, NY 10013-2002