Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,8Eten
- 4,7Bediening
- 4,6Sfeer
- 4,6Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Julio Hernandez
Van de OpenTable-redactie: Grinding and pressing heirloom corn tortillas are the specialty of chef Julio Hernandez, who caught the attention of Bon Appétit and a James Beard Award nom with the lime green food truck that shot him to fame. Now at a permanent location in The Gulch, you can score Hernandez's beloved birria plus all-new dishes featuring several types of mole and Southern-inflected takes on Mexican fare, like grits served with salsa and tostadas.
US$ 100,00 per persoon
Vooraf betaald
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Nashville
Innovatief
Nashville
Innovatief
Steven
Nashville
3 recensies
3 recensies
Vandaag gegeten
Is dit nuttig?
Nina
Noordwest-Flori
23 recensies
23 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Drew
vipNashville
1 recensie
1 recensie
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Ben
Nashville
3 recensies
3 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Teddy
Nashville
1 recensie
1 recensie
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Laurie
Asheville / Wes
7 recensies
7 recensies
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Stephen
Nashville
1 recensie
1 recensie
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Jon
vipNashville
27 recensies
27 recensies
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Peggy
Centraal-Californië Kust
2 recensies
2 recensies
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Zachary
Indiana
2 recensies
2 recensies
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Maiz De La Vida heeft 4,8 sterren gekregen van 209 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
606 8th ave S, Nashville, TN 37206