Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,6Eten
- 4,6Bediening
- 4,8Sfeer
- 4,2Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Chef Cameron Ingle
Van de OpenTable-redactie: Dit elegante Italiaanse restaurant is een nieuwkomer in La Jolla, maar het heeft al indruk gemaakt dankzij de voortreffelijke boerderij-tot-tafel gerechten van chef-kok Cameron Ingle (van Bouchon Bistro en Bestia).Proost met vermouth voordat je je stort op toppers als filet mignon met mascarpone en hapklare agnolotti.
Reserveer je volgende event via ons
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
US$ 234,00 per persoon
Vooraf betaald
US$ 75,00 per persoon
US$ 110,00 per persoon
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Marques
Phoenix / Arizo
1 recensie
1 recensie
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Dr. Danielle
vipOrange County
22 recensies
22 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Ronit
San Francisco
1 recensie
1 recensie
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Samantha
vipSan Diego
8 recensies
8 recensies
6 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
J
Nashville
3 recensies
3 recensies
6 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
OpenTable gast
San Diego
12 recensies
12 recensies
6 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Brad
vipSan Diego
4 recensies
4 recensies
6 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Yezen
San Diego
5 recensies
5 recensies
6 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Brooke
Seattle / Oost-
8 recensies
8 recensies
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Jessica
vipSan Diego
3 recensies
3 recensies
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Marisi heeft 4,6 sterren gekregen van 1153 gebruikers van OpenTable.
Marisi heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
1044 Wall St, La Jolla, CA 92037-4437
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.