Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,6Eten
- 4,7Bediening
- 4,8Sfeer
- 4,3Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Chef Cameron Ingle
Van de OpenTable-redactie: Dit elegante Italiaanse restaurant is een nieuwkomer in La Jolla, maar het heeft al indruk gemaakt dankzij de voortreffelijke boerderij-tot-tafel gerechten van chef-kok Cameron Ingle (van Bouchon Bistro en Bestia).Proost met vermouth voordat je je stort op toppers als filet mignon met mascarpone en hapklare agnolotti.
Reserveer je volgende event via ons
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
US$ 234,00 per persoon
Vooraf betaald
US$ 75,00 per persoon
US$ 110,00 per persoon
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Nicole
vipCentraal-Californië Kust
13 recensies
13 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Kelly
San Diego
5 recensies
5 recensies
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Maiza
San Diego
1 recensie
1 recensie
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Marykate
vipNew York City
13 recensies
13 recensies
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Lorraine
vipSan Diego
3 recensies
3 recensies
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Lidiya
vipSan Diego
2 recensies
2 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Gregory
vipSan Francisco
18 recensies
18 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Kim
San Diego
2 recensies
2 recensies
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Wendy
Las Vegas
1 recensie
1 recensie
6 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Raphael
San Diego
12 recensies
12 recensies
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Marisi heeft 4,6 sterren gekregen van 1132 gebruikers van OpenTable.
Marisi heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
1044 Wall St, La Jolla, CA 92037-4437
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.