Olive and Hay
Een tafel reserveren
- Charmant
- Goed voor speciale gelegenheden
- romantisch
Aanvullende informatie
- StijlEen hapje eten
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenItaliaans, Californisch, Modern Italiaans
- OpeningstijdenBrunch Dagelijks 07:00 uur–13:00 uur Diner ma, di, do–zo 17:30 uur–21:00 uur
- Telefoonnummer(707) 251-3090
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeResort casual
- Chef-kokChef de Cuisine Kyle Carrick
- CateringFrom weddings, charity galas or corporate events and meetings, our banquet staff is one of the finest in Northern California and the food is unsurpassed. Contact our sales office at sales@themeritageresort.com for more information.
- Private party faciliteitenEnjoy a private dining experience at Olive & Hay with a prix fixe, chef-prepared menu that’s designed to delight groups of 10 or more guests.
- WijkNapa
- KruispuntNapa Corporate Way
- Parking detailsComplimentary Self Parking
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bier, Cocktails, Glutenvrije opties, Kurkengeldvergoeding, Neem uw eigen wijn mee, Patio/Buiten eten, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Weekendbrunch, Wijn
Wat 951 mensen zeggen
Reviews van gasten over dit restaurant
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,4Eten
- 4,5Bediening
- 4,3Sfeer
- 4,1Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
- c
christinab
Tahoe / Reno Re
15 recensies
5.015 recensies
Gegeten op 21 oktober 2021
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- I
Ilya
San Francisco
1 recensie
5.01 recensie
2 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- R
Romina
Dallas
1 recensie
5.01 recensie
2 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- F
Fatai
San Francisco
1 recensie
5.01 recensie
3 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 4
- Bediening 3
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- S
Seth
Hawaï
2 recensies
4.02 recensies
6 dagen geleden gegeten
- Algeheel 4
- Eten 3
- Bediening 5
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- A
Anthony
San Francisco
2 recensies
5.02 recensies
6 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- R
Reggie
Toledo
4 recensies
2.04 recensies
Gegeten op 21 november 2024
- Algeheel 2
- Eten 2
- Bediening 5
- Sfeer 3
Is dit nuttig?
- D
Deborah
San Francisco
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 12 november 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- M
Mark
Atlanta Metro
11 recensies
5.011 recensies
Gegeten op 10 november 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- E
Emily
New York City
vip10 recensies
4.010 recensies
Gegeten op 10 november 2024
- Algeheel 4
- Eten 4
- Bediening 5
- Sfeer 3
Is dit nuttig?
Veelgestelde vragen
Olive and Hay biedt afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: (707) 251-3090.
Olive and Hay heeft 4,3 sterren gekregen van 951 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
Bezorg- of afhaalmaaltijden bestellen
875 Bordeaux Way, Napa, CA 94558
Aanvullende informatie
- KruispuntNapa Corporate Way
- WijkNapa
- OpeningstijdenBrunch Dagelijks 07:00 uur–13:00 uur Diner ma, di, do–zo 17:30 uur–21:00 uur
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenItaliaans, Californisch, Modern Italiaans
- StijlEen hapje eten
- Dress codeResort casual
- Parking detailsComplimentary Self Parking
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Chef-kokChef de Cuisine Kyle Carrick
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bier, Cocktails, Glutenvrije opties, Kurkengeldvergoeding, Neem uw eigen wijn mee, Patio/Buiten eten, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Weekendbrunch, Wijn
- Telefoonnummer(707) 251-3090
- CateringFrom weddings, charity galas or corporate events and meetings, our banquet staff is one of the finest in Northern California and the food is unsurpassed. Contact our sales office at sales@themeritageresort.com for more information.
- Private party faciliteitenEnjoy a private dining experience at Olive & Hay with a prix fixe, chef-prepared menu that’s designed to delight groups of 10 or more guests.