Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,6Eten
- 4,7Bediening
- 4,6Sfeer
- 4,3Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Gus Stieffenhofer-Brandson
Van de OpenTable-redactie: At this MICHELIN-starred gem, chef Gus Stieffenhofer-Brandson blends Nordic techniques like fermentation with West Coast ingredients. Locally foraged and farm-sourced produce shines in dishes like Dungeness crab with green chickpea tofu or sweet onion agnolotti. A natural wine program led by award-winning sommelier Jayton Paul cements its status as a must-visit spot.
C$ 165,00 per persoon
Vooraf betaald
C$ 300,00 per persoon
Vooraf betaald
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Vancouver / Brits-Columbia
Innovatief
Vancouver / Brits-Columbia
Hotspot
Vancouver
Innovatief
Vancouver
Hotspot
Clara
Seattle / Oost-
1 recensie
1 recensie
Vandaag gegeten
Is dit nuttig?
Peter
Toronto
1 recensie
1 recensie
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Bradley
Vancouver
1 recensie
1 recensie
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Jojo
vipSeattle / Oost-
20 recensies
20 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Cadence
Seattle / Oost-
1 recensie
1 recensie
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
OpenTable gast
Vancouver
1 recensie
1 recensie
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Don
Vancouver
4 recensies
4 recensies
Gegeten op 14 februari 2025
Is dit nuttig?
Nicholas
Ottawa
2 recensies
2 recensies
Gegeten op 11 februari 2025
Is dit nuttig?
Immanuyel
Centraal-Californië Kust
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 11 februari 2025
Is dit nuttig?
aiki
Las Vegas
3 recensies
3 recensies
Gegeten op 10 februari 2025
Is dit nuttig?
Published on Main heeft 4,7 sterren gekregen van 29 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
3593 Main St, Vancouver, BC V5V 3N4