Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,8Eten
- 4,7Bediening
- 4,8Sfeer
- 4,4Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Jennifer Jasinski
Van de OpenTable-redactie: Jennifer Jasinski van Rioja is een pionier. Ze won in 2013 als eerste chef uit Denver de James Beard Award voor Beste Chef Southwest en ook nog vele andere onderscheidingen. Het restaurant in Larimer Square vierde onlangs zijn twintigjarig bestaan en de open keuken serveert nog steeds rustieke mediterrane gerechten, van verse handgemaakte pasta tot rokerige gegrilde octopus.
US$ 95,00 per persoon
Vooraf betaald
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
UVASparky
Chicago
7 recensies
7 recensies
Gegeten op 1 mei 2022
Is dit nuttig?
DerekH
Denver
9 recensies
9 recensies
Gegeten op 22 september 2021
Is dit nuttig?
Happy
Houston
6 recensies
6 recensies
Gegeten op 23 juni 2021
Is dit nuttig?
OpenTable gast
Fayetteville / Northwest Arkansas
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 29 mei 2021
Is dit nuttig?
OpenTable gast
Houston
4 recensies
4 recensies
Gegeten op 28 augustus 2020
Is dit nuttig?
LorieP
Austin
3 recensies
3 recensies
Gegeten op 26 juli 2020
Is dit nuttig?
OpenTable gast
Denver
23 recensies
23 recensies
Gegeten op 18 juli 2020
Is dit nuttig?
JeffM
Denver
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 27 december 2019
Is dit nuttig?
BradB
Denver
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 15 december 2019
Is dit nuttig?
shaunas
Denver
21 recensies
21 recensies
Gegeten op 11 november 2019
Is dit nuttig?
Rioja heeft 4,8 sterren gekregen van 10419 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
1431 Larimer Street, Denver, CO 80202