Sepia
Een tafel reserveren
- Goed voor speciale gelegenheden
- Geweldig voor goede wijn
- Innovatief
Waarom dit pareltjes zijn
Chef-kok: Andrew Zimmerman
MICHELIN 1 Star
2022
Van de OpenTable-redactie: Het seizoensgebonden Amerikaanse degustatiemenu van chef Andrew Zimmerman is zo goed dat deze favoriet in West Loop als sinds 2011 een Michelinster heeft. Je kunt kiezen uit verschillende opties voor je viergangendiner, dat kan bestaan uit knapperige ricotta gnudi, geroosterde zeeduivel met kleine venusschelpen, en een pavlova van zoete erwt met Meyer- citroensorbet. Probeer zeker het wijnarrangement: Sepia won de Wine Spectator's Best of Award of Excellence in 2022. Hier eten voelt extra bijzonder, omdat het restaurant gevestigd is in een voormalige drukkerij uit 1890 met Art Nouveau-vloeren en gemetselde muren.
Aanvullende informatie
- StijlCulinair eten
- Prijs$50 en meer
- KeukenModern Amerikaans, Lokaal geproduceerd, Amerikaans
- OpeningstijdenVr, Za 17:00 uur–22:00 uur Diner Ma–Do 17:00 uur–21:00 uur
- Telefoonnummer(312) 441-1920
- Website
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeZakelijk casual
- Private party faciliteitenThe elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
- Bekroond
- MICHELIN 1 Star 2022
- WijkWest Loop
- KruispuntRandolph
- Parking detailsMetered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
- Public transit3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
- ExtraAfhaalmaaltijd, Banket, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenvrije opties, Kurkengeldvergoeding, Privékamers, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Wijn
Experiences
New Year's Eve 2024
US$ 125,00 per persoon
alleen 31 dec 2024Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!New Year's Eve 2024
US$ 175,00 per persoon
alleen 31 dec 2024Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!
Wat 5.336 mensen zeggen
Reviews van gasten over dit restaurant
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,9Eten
- 4,8Bediening
- 4,7Sfeer
- 4,6Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Geliefd vanwege
Chicago / Illinois
Modern Amerikaans
Chicago
Beste eten
Chicago
Modern Amerikaans
- OT
OpenTable gast
Nebraska
vip8 recensies
5.08 recensies
Gegeten op 25 september 2022
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- OT
OpenTable gast
Chicago
vip7 recensies
5.07 recensies
Gegeten op 15 augustus 2020
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- JP
JeremyP
St. Louis
vip7 recensies
5.07 recensies
Gegeten op 20 maart 2018
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- T
Thomas
Raleigh / Durha
1 recensie
5.01 recensie
1 dag geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- O
Olivia
Chicago
vip12 recensies
5.012 recensies
1 dag geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- C
Crisley
Guadalajara
1 recensie
5.01 recensie
3 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- j
julie
Cincinnati / Dayton
1 recensie
5.01 recensie
5 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- M
Maurice
Londen
9 recensies
5.09 recensies
5 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- S
Sachin
Chicago
vip6 recensies
5.06 recensies
6 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- M
Mona
Amsterdam
1 recensie
5.01 recensie
Gegeten op 17 november 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
Veelgestelde vragen
Sepia biedt afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: (312) 441-1920.
Sepia heeft 4,8 sterren gekregen van 5336 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
Bezorg- of afhaalmaaltijden bestellen
123 North Jefferson St, Chicago, IL 60661
Aanvullende informatie
- Bekroond
- MICHELIN 1 Star 2022
- KruispuntRandolph
- WijkWest Loop
- OpeningstijdenVr, Za 17:00 uur–22:00 uur Diner Ma–Do 17:00 uur–21:00 uur
- Prijs$50 en meer
- KeukenModern Amerikaans, Lokaal geproduceerd, Amerikaans
- StijlCulinair eten
- Dress codeZakelijk casual
- Parking detailsMetered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
- Public transit3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- ExtraAfhaalmaaltijd, Banket, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenvrije opties, Kurkengeldvergoeding, Privékamers, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Wijn
- Website
- Telefoonnummer(312) 441-1920
- Private party faciliteitenThe elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.