Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,7Eten
- 4,6Bediening
- 4,7Sfeer
- 4,2Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Henrique Sá Pessoa
Van de OpenTable-redactie: Restaurant Alma in Sereia van chef-kok Henrique Sá Pessoa uit Lissabon, heeft maar liefst twee Michelinsterren. Proef hier de luxe, Portugese zeevruchtgerechten, waaronder de kenmerkende kaviaar van het restaurant. Of probeer andere klassiekers zoals Cataplana, een traditionele visstoofpot. Dit kan binnen, in een elegant interieur met de sfeer van de kust en crudo bar in omakase-stijl of buiten op het groene terras.
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
US$ 75,00 per persoon
Vooraf betaald
De reviews over Sereia van mensen die hier hebben gegeten. Gebaseerd op recente beoordeling.
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Patrick vip
New York City5 recensies
Gegeten op 2 maart 2025
Is dit nuttig?
Ray-Lee
West Palm Beach1 recensie
Gegeten op 1 maart 2025
Is dit nuttig?
Hoan vip
Miami13 recensies
Gegeten op 23 februari 2025
Is dit nuttig?
Terry
Miami68 recensies
Gegeten op 19 februari 2025
Is dit nuttig?
Osama
Miami6 recensies
Gegeten op 16 februari 2025
1 persoon vond dit nuttig
Caity
New York City1 recensie
Gegeten op 16 februari 2025
Is dit nuttig?
Sandra vip
New York City19 recensies
Gegeten op 15 februari 2025
1 persoon vond dit nuttig
Ricardo
Miami1 recensie
Gegeten op 15 februari 2025
Is dit nuttig?
Mark
Miami1 recensie
Gegeten op 14 februari 2025
Is dit nuttig?
Pete
Greater Boston116 recensies
Gegeten op 13 februari 2025
Is dit nuttig?
Sereia heeft 4,6 sterren gekregen van 214 gebruikers van OpenTable.
Sereia heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
3540 Main Hwy, Miami, FL 33133-5933
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.