Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,7Eten
- 4,6Bediening
- 4,7Sfeer
- 4,2Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
Chef-kok: Henrique Sá Pessoa
Van de OpenTable-redactie: Restaurant Alma in Sereia van chef-kok Henrique Sá Pessoa uit Lissabon, heeft maar liefst twee Michelinsterren. Proef hier de luxe, Portugese zeevruchtgerechten, waaronder de kenmerkende kaviaar van het restaurant. Of probeer andere klassiekers zoals Cataplana, een traditionele visstoofpot. Dit kan binnen, in een elegant interieur met de sfeer van de kust en crudo bar in omakase-stijl of buiten op het groene terras.
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.
US$ 250,00 - US$ 325,00 per persoon
Vooraf betaald
US$ 75,00 per persoon
Vooraf betaald
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Redelijk rustig
Osama
Miami
6 recensies
6 recensies
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Caity
New York City
1 recensie
1 recensie
1 dag geleden gegeten
Is dit nuttig?
Sandra
vipNew York City
19 recensies
19 recensies
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Ricardo
Miami
1 recensie
1 recensie
2 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Mark
Miami
1 recensie
1 recensie
3 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Pete
Greater Boston
116 recensies
116 recensies
4 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Nicholas
New York City
3 recensies
3 recensies
5 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Margarida
Miami
1 recensie
1 recensie
7 dagen geleden gegeten
Is dit nuttig?
Marilyn
vipMiami
27 recensies
27 recensies
Gegeten op 9 februari 2025
Is dit nuttig?
Peter
vipMiami
29 recensies
29 recensies
Gegeten op 9 februari 2025
Is dit nuttig?
Sereia heeft 4,7 sterren gekregen van 210 gebruikers van OpenTable.
Sereia heeft cadeaubonnen die je hier kunt bestellen.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
3540 Main Hwy, Miami, FL 33133-5933
Verstuur cadeaubonnen per e-mail of print ze uit om ze persoonlijk te geven.