Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,3Eten
- 4,3Bediening
- 4,3Sfeer
- 3,9Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Levendig
Chef-kok: David Schlosser
Van de OpenTable-redactie: Chef David Schlosser volgde zijn opleiding bij sushi-meester Masa Takayama, voordat hij zelf zijn restaurant met veertig zitplaatsen opende. Dit Michelinsterren-restaurant viert de Kappo-keuken. Dat betekent dat er altijd iets rauws, gestoomd, gekookt, gebakken en gegrild op de buitengewone (en sushi-vrije) omakase-menu's staat. Gerechten als anagopalin- tempura en gegrilde bamboescheuten gewikkeld in kuit maken dit een van de spannendste Japanse restaurants in de stad.
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
Geluid • Levendig
Ryan
Los Angeles
11 recensies
11 recensies
Gegeten op 24 november 2024
Is dit nuttig?
emily
Los Angeles
10 recensies
10 recensies
Gegeten op 17 november 2024
Is dit nuttig?
steven
New York City
3 recensies
3 recensies
Gegeten op 30 augustus 2024
Is dit nuttig?
LilyN
Los Angeles
9 recensies
9 recensies
Gegeten op 3 juni 2018
Is dit nuttig?
STST
Las Vegas
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 28 mei 2018
1 persoon vond dit nuttig
JamesC
Vancouver
6 recensies
6 recensies
Gegeten op 23 april 2018
Is dit nuttig?
KellyL
Los Angeles
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 22 april 2018
Is dit nuttig?
SteveS
Los Angeles
1 recensie
1 recensie
Gegeten op 4 april 2018
Is dit nuttig?
LeahD
Los Angeles
15 recensies
15 recensies
Gegeten op 28 maart 2018
Is dit nuttig?
Drofn99
Los Angeles
4 recensies
4 recensies
Gegeten op 19 maart 2018
Is dit nuttig?
Shibumi heeft 4,4 sterren gekregen van 189 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
815 South Hill St, Los Angeles, CA 90014