the Albert
the Albert
Een tafel reserveren
- Charmant
- Geweldig voor creatieve cocktails
- Juweeltje in de wijk
Eetruimtes
Aanvullende informatie
- StijlEen hapje eten
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenItaliaans, Amerikaans, Eetbar
- OpeningstijdenOntbijt Ma–Za 07:00 uur–11:00 uur Brunch Zo 07:00 uur–13:30 uur Bar Ma, Zo 16:00 uur–21:00 uur Di–Za 16:00 uur–22:00 uur Diner Ma–Do 17:00 uur–21:00 uur Vr, Za 17:00 uur–22:00 uur Zo 16:00 uur–21:00 uur
- Telefoonnummer(312) 471-3883
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeSmart casual
- Chef-kokChef Steve Chiappetti
- Private party faciliteitenthe Albert at Hotel EMC2 offers two artfully designed private rooms (up to 64 guests seated) as well as a semi-private dining option (up to 20 guests seated). From a reception on our terrace to a beautifully curated private dinner by our seasoned executive chef, the possibilities are endless.
- WijkGold Coast / Streeterville
- KruispuntSt. Clair
- Parking detailsValet parking is available for $14.
- ExtraAfhaalmaaltijd, Banket, Bar/Lounge, Bier, Biertuin, Café, Chef's Table, Cocktails, Happy hour, Kurkengeldvergoeding, Neem uw eigen wijn mee, Patio/Buiten eten, Patio/Buiten eten, Privékamers, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Uitzicht, Weekendbrunch, Wijn, Zitplek aan de counter
Experiences
New Year's Eve Celebration at the Albert!
US$ 110,00 per persoon
alleen 31 dec 2024Tuesday December 31, 2024 $110 per person ~ Time to celebrate the new year with a over the top Italian inspired menu and wines to match. 1st course Lobster bisque 2nd Choice of Smoked salmon, celery root, Oestra caviar Braised duck tart, Luxardo cherry sauce 3rd Choice of Roasted rack of lamb stuffed with pesto Or Dover Sole Soufflé Or Gold Risotto 4 th Chocolate decadenceRock'n Italian Style Early New Year's Eve Bash
US$ 55,00 per persoon
Vooraf betaald
alleen 31 dec 202416:00December 31, 2024 $55 per person Loft at the Albert Limited Availability Come celebrate as it hits Midnight in Italy! (4-7pm Chicago Time) Featuring Bar: Rose Prosecco, Espresso Martini's Sicilian Style Pizzas: Potato (rosemary, goat cheese), Duck Prosciutto (pinenuts, mushroom, provolone), Soprasata (sweet peppers, pesto), 4 Cheese (white truffle cream sauce) Homemade Pasta: Casareccia (shrimp, spinach, lobster cream sauce), Risotto (mushroom, veal reduction) Sweets: TiramisuRock'n Italian Style Early New Year's Eve Bash!
US$ 55,00 per persoon
Vooraf betaald
alleen 31 dec 2024December 31, 2024 $55 per person Loft at the Albert Limited Availability Come celebrate as it hits Midnight in Italy! (4-7pm Chicago Time) Featuring Bar: Rose Prosecco, Espresso Martini's Sicilian Style Pizzas: Potato (rosemary, goat cheese), Duck Prosciutto (pinenuts, mushroom, provolone), Soprasata (sweet peppers, pesto), 4 Cheese (white truffle cream sauce) Homemade Pasta: Casareccia (shrimp, spinach, lobster cream sauce), Risotto (mushroom, veal reduction) Sweets: Tiramisu
Populaire gerechten
Wat 864 mensen zeggen
Reviews van gasten over dit restaurant
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,3Eten
- 4,4Bediening
- 4,4Sfeer
- 4Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
- D
Dan
New York City
4 recensies
1.04 recensies
1 dag geleden gegeten
- Algeheel 1
- Eten 3
- Bediening 1
- Sfeer 1
Is dit nuttig?
- P
Paul
Chicago
2 recensies
5.02 recensies
2 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- G
Gary
Montreal
29 recensies
3.029 recensies
3 dagen geleden gegeten
- Algeheel 3
- Eten 4
- Bediening 5
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- L
Luis
Chicago
1 recensie
5.01 recensie
5 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- D
Deirdre
New Mexico
vip47 recensies
5.047 recensies
6 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- M
Maria
New York City
vip76 recensies
5.076 recensies
7 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 4
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- K
Kristin
Phoenix / Arizo
42 recensies
5.042 recensies
7 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- M
Maajid
Chicago
1 recensie
5.01 recensie
7 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- R
Renee
Minneapolis - S
7 recensies
5.07 recensies
Gegeten op 8 december 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- L
Luis
Chicago
2 recensies
5.02 recensies
Gegeten op 8 december 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
Veelgestelde vragen
the Albert biedt afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: (312) 471-3883.
the Albert heeft 4,3 sterren gekregen van 864 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
the Albert
Een tafel reserveren
Bezorg- of afhaalmaaltijden bestellen
228 E Ontario St, Chicago, IL 60611
Eetruimtes
Aanvullende informatie
- KruispuntSt. Clair
- WijkGold Coast / Streeterville
- OpeningstijdenOntbijt Ma–Za 07:00 uur–11:00 uur Brunch Zo 07:00 uur–13:30 uur Bar Ma, Zo 16:00 uur–21:00 uur Di–Za 16:00 uur–22:00 uur Diner Ma–Do 17:00 uur–21:00 uur Vr, Za 17:00 uur–22:00 uur Zo 16:00 uur–21:00 uur
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenItaliaans, Amerikaans, Eetbar
- StijlEen hapje eten
- Dress codeSmart casual
- Parking detailsValet parking is available for $14.
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Chef-kokChef Steve Chiappetti
- ExtraAfhaalmaaltijd, Banket, Bar/Lounge, Bier, Biertuin, Café, Chef's Table, Cocktails, Happy hour, Kurkengeldvergoeding, Neem uw eigen wijn mee, Patio/Buiten eten, Patio/Buiten eten, Privékamers, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Uitzicht, Weekendbrunch, Wijn, Zitplek aan de counter
- Telefoonnummer(312) 471-3883
- Private party faciliteitenthe Albert at Hotel EMC2 offers two artfully designed private rooms (up to 64 guests seated) as well as a semi-private dining option (up to 20 guests seated). From a reception on our terrace to a beautifully curated private dinner by our seasoned executive chef, the possibilities are endless.