
The Wolf's Tailor
Een tafel reserveren
- Goed voor speciale gelegenheden
- Innovatief
- Leuk
Waarom dit pareltjes zijn
Chef-kok: Kelly Whitaker and Taylor Stark
- MICHELIN Green2024
- MICHELIN 1 Star2024
- MICHELIN 1 Star2023
Van de OpenTable-redactie: The Wolf’s Tailor heeft zowel een Michelinster als een Green Star. Het biedt dan ook een van de meest innovatieve culinaire belevingen van Denver. In de seizoensgebonden gerechten van chef Taylor Stark staat duurzaamheid centraal. Denk aan lentelam uit Colorado bereid op houtvuur met zure kers-tonkatsu of aan wagyu met cantharel-miso. Eten kan binnen in het knusse interieur met de bakstenen muren of buiten in de charmante tuin of in een privétent.
Private dining
Reserveer je volgende event via ons
Aanvullende informatie
- Bekroond
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Telefoonnummer
- Prijs$50 en meer
- KeukenModern Amerikaans, Amerikaans
- Openingstijdendi–zo 17:00 uur–20:30 uur
- Dress codeZakelijk casual
- Parking detailsParkeren op straat
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa
Experiences
Indoor Dining Room Tasting
US$ 175,00 per persoon
Meerdere datums beschikbaarBook a table indoors to enjoy this season’s multi-course tasting menu. Our season explores ideas and techniques from abroad while thinking about our sense of place in Colorado, showcasing charcoal and wood fired cooking, regenerative local grains, domestic lamb and seafood. PLEASE NOTE, with the exception of severe food allergies, we are unable to accommodate dietary restrictions or food aversions. Due to the nature of our current menu, we cannot accommodate sunflower, allium, nightshade, soy, mushroom, and vegan (if honey is not OK) allergies. Winter Tasting Menu $175 For any other information, contact reservations@thewolfstailor.com.Outdoor Private Tent Tasting Menu
US$ 200,00 per persoon
Meerdere datums beschikbaarBook our multi course experience in a private outdoor tent fitted with a fireplace for a warm and cozy setting. Our season explores ideas and techniques from abroad while thinking about our sense of place in Colorado, showcasing charcoal and wood fired cooking, regenerative local grains, domestic lamb and seafood. PLEASE NOTE, with the exception of severe food allergies, we are unable to accommodate dietary restrictions or food aversions. Due to the nature of our current menu, we cannot accommodate sunflower, allium, nightshade, soy, mushroom, and vegan (if honey is not OK) allergies. Outdoor Tent Tasting Menu Experience $200 For more information, contact reservations@thewolfstailor.com.
Veelgestelde vragen
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
4058 Tejon St, Denver, CO 80211
Aanvullende informatie
- Bekroond
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Telefoonnummer
- Prijs$50 en meer
- KeukenModern Amerikaans, Amerikaans
- Openingstijdendi–zo 17:00 uur–20:30 uur
- Dress codeZakelijk casual
- Parking detailsParkeren op straat
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Discover, Mastercard, Visa