![Tidal+, Seattle, WA Tidal+, Seattle, WA](https://resizer.otstatic.com/v2/photos/xlarge/3/59200039.webp)
Tidal+
Een tafel reserveren
- Goed voor zakelijke maaltijden
- Glutenvrije opties
- Goed voor speciale gelegenheden
Aanvullende informatie
- StijlCasual chique
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenZeevruchten, Regionaal Amerikaans (Noordwest), Oesterbar
- OpeningstijdenOntbijt ma–vr 06:30 uur–10:30 uur Brunch za, zo 07:00 uur–13:00 uur Diner ma–do, zo 16:00 uur–22:00 uur vr, za 16:00 uur–23:00 uur Happy hour ma–za 16:00 uur–17:30 uur
- Telefoonnummer(206) 676-4600
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Betalen met contant geld niet mogelijk, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeSmart casual
- Chef-kokAbad Martinez, Area Executive Sous Chef
- Private party faciliteitenPrivate events available. Please contact restaurant directly and ask to speak to the Manager on Duty.
- WijkCentrum
- KruispuntOn the corner of Olive Way and 8th Ave
- Parking detailsParking at Hyatt Olive 8 is currently valet only, but there is public parking available at the Hyatt Regency across the street.
- Public transitAccessible from most downtown bus routes
- Entertainment
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenvrije opties, Happy hour, Kurkengeldvergoeding, Late avond, Patio/Buiten eten, Patio/Buiten eten, Privékamers, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Uitzicht, Veganist, Wijn
Uitgelicht in
Experiences
Shuck + Sip
US$ 35,00 per persoon
Meerdere datums beschikbaarLearn the art of expertly shucking locally sourced oysters and discover the chef's secret to pairing these ocean gems with fine beverages. Details Engage in lively discussion with fellow oyster enthusiasts, all while supporting (and learning about) small, family-owned oyster farms that operate nearby. Celebrate sustainable practices and community spirit while learning how to shuck oysters and understanding how oysters play a role in the ecosystem. Whether you're a novice or a seasoned aficionado, Shuck + Sip offers an unforgettable journey into the world of culinary indulgence and local charm! $35 inclusive of tax and service charge. Availability Weekly every Friday at 3:15PMMixology Class: Crafting Cocktails
US$ 35,00 per persoon
Meerdere datums beschikbaarOur expert mixologist will guide you through crafting the perfect Old Fashioned cocktail, showcasing techniques and tips to elevate your mixing skills. Afterwards, savor the fruits of your labor as you enjoy your handcrafted Old Fashioned. Take home a mixology card detailing the recipe so you can recreate the magic for friends and family. Feel confident in your ability to host cocktail gatherings, armed with newfound knowledge about whiskey types and their production processes. Gain insights into the rich history of The Uncle Nearest Brand, leaving with a deeper appreciation for this celebrated spirit. Cheers to new skills and unforgettable flavors! Availability Weekly every Saturday at 3:15PM
Wat 160 mensen zeggen
Reviews van gasten over dit restaurant
Alleen gasten die bij dit restaurant hebben gegeten, kunnen reviews achterlaten
- 4,1Eten
- 4Bediening
- 3,9Sfeer
- 3,8Prijs-kwaliteitverhouding
Geluid • Redelijk rustig
- OT
OpenTable gast
Las Vegas
1 recensie
1.01 recensie
Gegeten op 14 april 2024
- Algeheel 1
- Eten 1
- Bediening 1
- Sfeer 1
Is dit nuttig?
- M
MJ
Greater Boston
2 recensies
4.02 recensies
1 dag geleden gegeten
- Algeheel 4
- Eten 4
- Bediening 4
- Sfeer 3
Is dit nuttig?
- J
Jessica
Seattle / Oost-
1 recensie
5.01 recensie
1 dag geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- E
Emily
Seattle / Oost-
2 recensies
5.02 recensies
3 dagen geleden gegeten
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- K
Karen
Dallas
1 recensie
3.01 recensie
Gegeten op 10 januari 2025
- Algeheel 3
- Eten 4
- Bediening 2
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- E
Ellen
vipSeattle / Oost-
9 recensies
2.09 recensies
Gegeten op 10 januari 2025
- Algeheel 2
- Eten 1
- Bediening 3
- Sfeer 2
Is dit nuttig?
- R
Robert
vipSan Francisco
7 recensies
3.07 recensies
Gegeten op 8 januari 2025
- Algeheel 3
- Eten 3
- Bediening 3
- Sfeer 2
Is dit nuttig?
- F
Francina
vipSeattle / Oost-
49 recensies
5.049 recensies
Gegeten op 1 januari 2025
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
- C
Christopher
vipSeattle / Oost-
14 recensies
3.014 recensies
Gegeten op 11 december 2024
- Algeheel 3
- Eten 3
- Bediening 2
- Sfeer 4
Is dit nuttig?
- M
Maria
Seattle / Oost-
2 recensies
5.02 recensies
Gegeten op 18 november 2024
- Algeheel 5
- Eten 5
- Bediening 5
- Sfeer 5
Is dit nuttig?
Veelgestelde vragen
Tidal+ biedt afhaalmaaltijden aan die je kunt bestellen door het restaurant te bellen: (206) 676-4600.
Tidal+ heeft 4,1 sterren gekregen van 160 gebruikers van OpenTable.
Ja, over het algemeen kun je bij dit restaurant reserveren door op OpenTable een datum, tijdstip en groepsgrootte te kiezen.
Een tafel reserveren
Bezorg- of afhaalmaaltijden bestellen
1639 8th Ave, Seattle, WA 98101
Aanvullende informatie
- KruispuntOn the corner of Olive Way and 8th Ave
- WijkCentrum
- OpeningstijdenOntbijt ma–vr 06:30 uur–10:30 uur Brunch za, zo 07:00 uur–13:00 uur Diner ma–do, zo 16:00 uur–22:00 uur vr, za 16:00 uur–23:00 uur Happy hour ma–za 16:00 uur–17:30 uur
- Prijsvan $31 tot $50
- KeukenZeevruchten, Regionaal Amerikaans (Noordwest), Oesterbar
- StijlCasual chique
- Dress codeSmart casual
- Parking detailsParking at Hyatt Olive 8 is currently valet only, but there is public parking available at the Hyatt Regency across the street.
- Public transitAccessible from most downtown bus routes
- BetalingsmogelijkhedenAMEX, Betalen met contant geld niet mogelijk, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Chef-kokAbad Martinez, Area Executive Sous Chef
- Entertainment
- ExtraAfhaalmaaltijd, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenvrije opties, Happy hour, Kurkengeldvergoeding, Late avond, Patio/Buiten eten, Patio/Buiten eten, Privékamers, Roken verboden, Rolstoeltoegang, Uitgebreide bar, Uitzicht, Veganist, Wijn
- Telefoonnummer(206) 676-4600
- Private party faciliteitenPrivate events available. Please contact restaurant directly and ask to speak to the Manager on Duty.