Enable JavaScript to run this app.
Naar de hoofdcontent
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Mexico
  3. Baja California

Diners' Choice: Innovatief restaurants in Baja California

Rood OpenTable-logo
OpenTable
Bijgewerkt 05 december 2024

Zoek je de beste restaurants voor foodies in Baja California? Dan ben je op de juiste plek. Elke maand analyseert OpenTable wereldwijd bijna 2 miljoen gastenreviews van de vier voorgaande maanden. We sorteren de resultaten op locatie en categorie zodat je nieuwe favoriete restaurants kunt ontdekken. Het is een geweldige samenwerking: jij reserveert, eet en laat een review achter. Wij luisteren en leveren de resultaten waarvan iedereen profiteert. Geniet ervan!


Een van Damiana restaurant
4.9
4.9 (109)
Mex$500 en meer
Lokaal geproduceerd
Valle de Guadalupe
Over het restaurant
Chef Esteban Lluis delights us with a memorable under the tree's experience, based on the quality and availability of local ingredients, along with a variety of vegetables harvested day by day from our garden.
Adventure into our 6-course tasting menu, which is constantly changing, depending on availability of local products and with the intention of working only with the best.



Een van Oryx Restaurante restaurant
4.8
4.8 (150)
Mex$500 en meer
Modern Mexicaans
Tijuana
Over het restaurant
Fusión gastronómica. Una mezcla exquisita de sabores de California y Baja California Estilo relajado, sabores sencillos, música, diseño y condimentos, sabores cocinados a fuego lento, ingredientes frescos, colores, experimentación y un grato sentido de hospitalidad. Acompaña tu comida con las mejores cervezas artesanales de la región y una selección de los mejores vinos.
Een van Animalón restaurant
4.8
4.8 (896)
Mex$500 en meer
Globaal
Valle de Guadalupe
Over het restaurant
A SEASONAL FINE-DINING RESTAURANT UNDER AN +100 YR OLD OAK TREE IN BAJA'S WINE COUNTRY, VALLE DE GUADALUPE. MEET CHEF OSCAR TORRES- Having worked under Michelin star chefs, chef Oscar a Los Angeles native, practices a globally influenced cuisine featuring plates inspired by the Mediterranean, 'Franco-Afrique,' India and Southeast Asia constantly changing and evolving to showcase the abundance of produce sourced from nearby farmers and markets. LOCATION VALLE DE GUADALUPE Tucked about 15 minutes inland from the port city of Ensenada in Baja California, Valle de Guadalupe is Mexico's emerging wine growing region. With about 100+ wineries producing world class vintages, the "Valle" (as locals like to call it), the region has been on the radar of every food traveler. Cheese makers, olive oil producers, animal raising farms, produce farms, winemakers, craft breweries, the prestigious seafood bounty of Baja waters, there is no wonder Baja is a chef's dream come t
Topbeoordeling
Brayan
Gegeten op 10 okt 2019
Top 3 in VdG.
Een van Kous Kous Cocina de Marruecos restaurant
4.8
4.8 (258)
van Mex$310 tot Mex$500
Marokkaans
Valle de Guadalupe
Over het restaurant
After 15 Years in san Diego, Award winner Chef Moumen Nouri decide to move his Moroccan Restaurant to the heart of the Valle De Guadalupe; a community rich in agricultural products, but also welcoming to new concepts and cuisines. Nestled inside the gorgeous Anatolia Winery, Kous Kous Cocina de Marruecos is known for its family style service of delicious slow braised Tagines, grilled lamb Chops and Ribeye, and large Mediterranean Salads. All this in a cozy and relaxed environment, surrounded with Moroccan Lanterns and colorful soft pillows and drapery.
Our commitment to Valle De Guadalupe is to work only and exclusively with local farmers, from wines and other distilled liquors, to fruits, vegetables, seafoods and meats, to training and employing families of local farmers.
We look forward to sharing our unique experience with you.

Een van Tower Bar - Grand Hotel Tijuana restaurant
4.8
4.8 (8)
Mex$500 en meer
Bar/Lounge/Flesverkoop
Zona Centro
Een van Primitivo restaurant
4.7
4.7 (448)
Mex$500 en meer
Lokaal geproduceerd
Valle de Guadalupe
Over het restaurant
The Michelin Guide recommends Primitivo for its one-of-a-kind gastronomic experience that celebrates the bounty of local ingredients. Chef Carolina Jiménez has teamed up with local producers to create a menu that celebrates rustic cuisine with a touch of ingenuity and sophistication.

Kick off your evening with some fresh and succulent oysters – the perfect starter for what's in store. Next, you can choose your protein: fish or meat (duck in the autumn/winter season), both of the highest quality.

From there, you'll get to enjoy a series of dishes where each part of the main ingredient is used to the fullest. Be sure to leave room for dessert, too! Think almond tart with apples and sherry, or a soft chocolate cake with candied orange peel and smoked lavender ice cream. And don't forget to check out the seasonal cocktails and wine list!



Topbeoordeling
OpenTable Diner
Gegeten op 25 jan 2023
Fenomenal 🤩
Een van La Justina Valle restaurant
4.6
4.6 (67)
Mex$500 en meer
Modern Mexicaans
Valle de Guadalupe
Over het restaurant
La Justina Valle abre
sus puertas el 27 de Julio del 2020, para abonar a este paraíso
gastronómico con su cocina y mixología 100% de la Baja.

la Justina se afianza en la Ruta del Vino, ofreciendo un espacio para
disfrutar de lo mejor del estado en un ambiente relajado, de decoración
impecable, donde cada esquina es una experiencia que obliga a vivirla y
capturarla en imagen.

Een van ANCOR RESTAURANT restaurant
4.6
4.6 (145)
van Mex$310 tot Mex$500
Internationaal
Tijuana
Over het restaurant
ANCOR International Cuisine
Explosión de sabores y colores. Arte culinario combinado con un arquitectura increíble en nuestros cuatro salones que te encantarán. iVen y déjate sorprender!
Nuestros chefs; Sandra Vázquez y Luis Cardenas Luna

Een van Oja restaurant
4.5
4.5 (172)
Mex$500 en meer
Regionaal Mexicaans (Baja Med)
Valle de Guadalupe
Over het restaurant
OJÁ
El Valle de Guadalupe se distingue por la producción de sus buenos vinos, sus fantásticos paisajes, su gente y, sobre todo, por su excelente cocina que atrae la mirada de personas de todo el mundo, por ello para sumarse a esto llega al valle una nueva propuesta gastronómica única en su tipo: restaurante Ojá.
Ojá es nuevo concepto de restaurante, permitiéndote llegar y pasar el día disfrutando de su deliciosa gastronomía mexicana con toque francés y mediterráneo, así como su excelente mixología que harán de esta experiencia algo único, todo bajo la magia natural del Valle.
Cada platillo con excelente calidad y sabor a la mesa de Ojá.

  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Impressum
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
  • Cookievoorkeuren
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logo
Priceline-logo
KAYAK-logo
Agoda-logo
OpenTable-logo