Enable JavaScript to run this app.
Naar de hoofdcontent
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Mexico
  3. Mexico-Stad

Diners' Choice: Zeevruchten restaurants in Mexico-Stad

Rood OpenTable-logo
OpenTable
Bijgewerkt 05 november 2024

Op zoek naar restaurants met de beste algehele Zeevruchten keuken in Mexico-Stad? Dan bent u op de juiste plek. OpenTable analyseert elke maand meer dan 400.000 nieuwe gastenrecensies. We sorteren de resultaten op categorie om u te helpen nieuwe favorieten te ontdekken. Het is een goede samenwerking: u reserveert, eet en beoordeelt. Wij luisteren... en bieden de resultaten zodat iedereen ervan kan profiteren. Geniet ervan!


Een van La Corriente Cevichería Nais - Roma restaurant
4.6
4.6 (126)
van Mex$310 tot Mex$500
Zeevruchten
Condesa / Roma
Over het restaurant
Un concepto orgullosamente creado en el centro de Tijuana b.c. en el 2010 ahora también abre sus puertas a qui en la CDMX para brindarles lo mejor con la mezcla de sabores de todas las regiones de la República Mexicana utilizando productos frescos de calidad procedentes de la baja manteniendo la firme convicción de enaltecer el nombre de Tijuana. Del 2010 al 2017 hemos llevado del mar a la mesa en diferentes ciudades del pais Tijuana-Mazatlan-Mexicalli-Monterrey-CDMX-Hermosillo y ahora Tulúm. Ven y disfruta de lo mejor e innovador concepto gastronómico y déjate llevar por nuestra calida atención a qui en tu casa la Corriente Cevichería Nais CDMX.
Een van Los Arcos - San Jeronimo restaurant
4.8
4.8 (195)
van Mex$310 tot Mex$500
Zeevruchten
AltaVista / San Angel / San Jerónimo
Over het restaurant
Our friends and customers had identified us along these 42 years of service as the “Best Seafood Cuisine from the Pacific Coast”. This has made us achieve an important place in our national gastronomy.
Nowadays we have come to open 15 restaurants in national territory in 11 different cities: Culiacán, Mazatlán, Tijuana, Mexicali, Cd. Juárez, Guadalajara, México City, Monterrey, Toluca, León and Aguascalientes.
In Los Arcos Restaurant we strive to deliver a rich variety of dishes,
created with only the freshest and highest quality fish and seafood
from the Pacific Coast, always delighting the most demanding palates.

Een van Los Culiado's Mariscos - Satelite restaurant
4.7
4.7 (125)
Mex$30 en minder
Zeevruchten
Satélite / Naucalpan / Lomas Verdes
Over het restaurant
Mariscos estilo Sinaloa, buena música, buenos tragos, buenos precios y un ambiente relajado
Een van Puntarena - Virreyes restaurant
4.8
4.8 (172)
Mex$500 en meer
Zeevruchten
Lomas de Chapultepec
Over het restaurant
Puntarena, más que un restaurante, es «el refugio de alguien que ama el mar y la inmensa libertad que confiere su amplitud». Federico Rigoletti, chef alquimista y artífice esencial del proyecto que ha conquistado México se ha enfocado en su verdadera pasión que está detrás de los fogones y en la búsqueda constante de elementos que combinen con la mejor materia prima del mercado. Entiende la cocina como extensión de la naturaleza, apostando por platos donde el producto habla por sí sólo, o donde el paladar evoca recuerdos y traslada a lugares, de modo que el comer deja de ser el mero hecho de aportar nutrientes y se convierte en experiencia. Una experiencia que va desde el menú, los detalles, el decorado, la iluminación y los olores, resaltando a cada comensal que la comida más que impresionar, pretende enamorar.
Een van AGUA Y SAL CEBICHERIA restaurant
4.7
4.7 (984)
van Mex$310 tot Mex$500
Zeevruchten
Polanco / Nueva Anzures / Lomas
Over het restaurant
Agua y Sal in Mexico City, across from the Hyatt, serves a sophisticated seafood lineup from chef Ismael Sanchez with the freshest of ingredients. Ceviche comes in many forms at Agua y Sal from around the whole Latin American region including traditional flavors updated for today. There are versions with octopus, shrimp and more. There�s also a raw bar and more hearty dishes like the Peruvian lomo saltado, spaghetti, fried calamari and shrimp with rice. To finish your meal, Agua y Sal serves a wide range of desserts like panna cotta, flan and key lime pie. Service is top-notch.
Een van Contramar restaurant
4.7
4.7 (869)
Mex$500 en meer
Zeevruchten
Condesa / Roma
Over het restaurant
Restaurante de pescados y mariscos en la colonia Roma.

Een van Campomar - Insurgentes restaurant
4.7
4.7 (423)
van Mex$310 tot Mex$500
Zeevruchten
Mixcoac / Aguilas
Over het restaurant
"We are a seafood restaurant that comes from Ixtlán del Río, Nayarit, where we make traditional flavours become unique dishes you can enjoy.
Een van Fisher's - Satelite restaurant
4.6
4.6 (254)
Mex$500 en meer
Zeevruchten
Satélite / Naucalpan / Lomas Verdes
Over het restaurant
Un lugar en el que sofisticamos nuestras recetas para brindar una experiencia renovada con calidad premium. Fisher’s House es un concepto basado en cortes de pescado cocinados con diferentes técnicas de cocción, nuestra cocina tiene una fusión mexicana y oriental. Contamos con una increíble y excelente mixología de autor creada para sorprender tu paladar.

Topbeoordeling
Emmanuelvip
Gegeten op 28 sep 2024
Bien..hjhhtfygtuiughujkhftuhfjbgijtbgghhgbklfdiifjig
Een van Beluga - Masaryk restaurant
4.6
4.6 (1212)
Mex$500 en meer
Zeevruchten
Polanco / Nueva Anzures / Lomas
Over het restaurant
Beluga Oyster Bar Masaryk
Topbeoordeling
OpenTable Diner
Gegeten op 10 apr 2022
Excelente el Kobe
Een van La Docena - Roma restaurant
4.6
4.6 (499)
Mex$500 en meer
Zeevruchten
Condesa / Roma
Over het restaurant
Pacific Oyster Bar and Grill serving the best seafood of Mexico. This iconic restaurant in Colonia Roma, a very hip neighborhood of Mexico City, is characterized by its high quality of food and service and by its wonderful atmosphere.
Chef Tomas Bermudez cares about every detail of the products that come from local producers and from the Pacific Ocean. Vegetables are organically grown by us and meat is all grass fed and organic too.
Great wine list with many natural options in it. The seasonal cocktail list is worth a try.
One of San Pellegrino´s Latin America 50 Best Restaurants for its quality and ambience.

When reserving it is not possible to guarantee a specific table or location in the restaurant, although we always try to do our best. We have 10 minutes tolerance on reservations, after that it is a no show. We only assign tables to complete parties, in case not everybody is present we assign a smaller table. we charge $250 pesos per person on no shows or incomplete groups..

  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Impressum
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
  • Cookievoorkeuren
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logo
Priceline-logo
KAYAK-logo
Agoda-logo
OpenTable-logo